Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Vegyipar

Minden világos: a még nagyobb biztonság képlete

Storage solutions for the hhemical industry - Process safety has the highest possible priority

Jó tudni: A nagy teljesítményű logisztikai megoldásainkkal nem csak a folyamatok biztonságát növelheti, és értékes teret takaríthat meg, hanem még gyorsabban lehet ott a piacon.

A vegyiparban mindennél fontosabb a folyamat biztonsága. Ezért foglalkozunk a folyamatok biztonságával és a veszélyes áruk kezelésével kapcsolatos különböző témákkal egészen a vegyipar olyan új szabályozásáig, mint a REACH – és kínálunk Önnek nagy teljesítményű megoldásokat a termékadagok érvényesítéséhez, követéséhez és visszakereséséhez. Ezen túlmenően a specialistáinknak széleskörű tapasztalatai vannak az olyan szakmaspecifikus követelmények terén, mint veszélyes áruk, ADR szerinti terjesztés, VCI áruházi tárolás szerinti osztályozás vagy kötegelt csomagok. Az olyan speciális körülmények kezelése, mint például ellenőrzött atmoszférában vagy tiszta térben való tárolás, rutinfeladatnak számít.

 

Dinamika az Ön sikeréhez

Annak, aki talpon akar maradni a versenyben, innovatív módon és a lehető leggyorsabban át kell ültetnie a gyakorlatba a piaci trendeket és a tudományos felismeréseket. A gyors cselekvést több minden indokolja: gyorsan rövidülő fejlesztési idők, fokozódó költségkényszer, kiteljesedő globalizmus. Ehhez jön még, hogy mind nehezebb fenntartani a szállítási pozíciókat már a speciális vegyészet terén is, mert sok piac egyre érettebbé válik. A kereskedelem is folyamatosan új követelményeket támaszt a technológiákkal szemben. Ezért maximális dinamikára van szükség a fejlesztésben, a gyártásban és a komissiózásban. Itt jutnak szerephez a Kardex logisztikai megoldásai: Legyen szó csomagolóeszközök, tartályok vagy anyagok készletezéséről, termékkiadásáról vagy receptkezelésről – a munkafolyamatok optimalizálása és gyorsítása mindig előtérben áll.

 

Új utak, új lehetőségek

A vegyiparban is változnak az értékesítési csatornák – a disztribúciót és az e-kereskedelmet is beleértve. Profitáljon a gyártásban és terjesztésben meglévő tapasztalatainkból, és használja ki az Ön előtt megnyíló lehetőségeket.

 

Rugalmasság és nyitottság mindenre

Megoldásaink bármilyen logisztikai rendszerbe bekapcsolhatók. Hatékony raktárként, a gyártásban vagy kiszállítási pufferként. A Kardex raktárkezelő szoftverei és pick-and-place berendezései továbbá biztonságos be- és kitárolást garantálnak a csúcsidőkben is.

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK