Raktározás és forgalmazás

Picking, packing & shipping made easy

Picking, packing & shipping made easy

A raktározás és forgalmazás a kész termékek hatékony mozgatása a gyártósorról a végfelhasználóig. E tevékenységek közé tartozik az árufuvarozás, raktározás, anyagkezelés, védőcsomagolás, leltárellenőrzés, rendelés-feldolgozás és az ügyfélszolgálat. A Kardex Remstar megoldásai egy integrált rendszer kialakításával felgyorsítják a komissiózás idejét és növelik a pontosságot.


Többet - kevesebből

Minden Kardex Remstar rendszer, mely a tárolt árucikkeket a kezelő személyhez szállítja, javítja a komissiózás idejét. A kért tétel keresésével és a gyaloglással eltöltött idő csökkentése lehetőséget nyújt a kezelő személynek, hogy több időt fordítson a komissiózásra - így növekszik az általános teljesítmény. Továbbá a legtöbb alkalmazás esetén kisebb létszámú személyzet is elegendő a komissiózási feladatok elvégzésére – ténylegesen többet tehet kevesebből.


Fokozott komissiózási pontosság

Az integrált “pick-by-light” fényvezérlés segítségével a rendszer pontosan a komissiózási pontba vezeti a kezelő személyt. A “pick-by-light” pozíciójelzés azonosítja a célpontot, jelzi a szükséges mennyiséget, tételszámot és leírást; így a pontosság 99.9 %-ra növelhető, míg a komissiózási hibák száma jelentősen csökken.


Értéknövelt szolgáltatások

A rendelés-komissiózási megoldásaink  a raktári és forgalmazási logisztika, az ideiglenes tárolás és a visszáru feldolgozás területein is kivitelezhetők. És ez nem minden: rendszereinknek köszönhetően lehetősége van értéknövelt szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek – például minőségellenőrzés és funkcióellenőrzések, javítás-irányítás, biztonságos tárolás, speciális csomagolás, vámkezelés, akkreditációs ellenőrzés – csak egy párat említve.


Rugalmas tárolási irányítási megoldások

Logisztikai központoknak: nem biztos, hogy a ma tárolt terméket holnap is tárolja majd. A Kardex Remstar raktározási megoldásai rugalmasak és bővíthetőek, így vállalkozásának megfelelően változtathatók. A termékek besűrítése érdekében a tálcák és szállítódobozok konfigurálása egyszerűen megoldható. Minősített szakértői csapatunk felkészült a rendszer üzemen belüli áthelyezésének elvégzésére is.


Teljes rendszerintegráció

A teljes integráció érdekében megoldásaink bármilyen logisztikai rendszerbe beépíthetők. A Power Pick Global leltárkezelő szoftveres megoldás valós idejű leltárkezelést biztosít – így kialakítható a teljesen integrált logisztikai rendszer.

Előnyei:
  • 300 %-os komissiózási hatékonyságnövekedés
  • 6261 m²-es tárolóhely mindössze 700 m²-en
  • 70 %-kal kevesebb személyzeti forrás
  • 99 %-kal biztonságosabb hozzáférés a „pick-by-light” rendszer használatával
  • 500 rendelés kezelése óránként
  • 99,9 %-os pontosság
Download Brochure
Referenciák
Nincsenek hírek.
 
OK