Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Optikai ipar

Válaszok. Hajszálpontosak és világosak.

Növekedés, versenyképesség és innovációs erő: Az optikai ipar minden rekordot megdönt. Ehhez a nagy teljesítményű logisztikai folyamatok is hozzájárulnak.

Az optikai eljárások az innovációs tevékenység olyan felhajtó erői, mint talán semmi más. Kulcstechnológiaként a legkülönbözőbb szakmák fejlődését befolyásolják. Döntő módon hozzájárulnak a minőség, hatékonyság, megbízhatóság és gyorsaság növekedéséhez. Ez Önt mint szállítót nem csak új kihívásokkal szembesíti, hanem további jövőbeli lehetőségeket is megnyit Ön előtt. Éppen itt jutnak szerephez a Kardex intralogisztikai szakemberei: Mi segítünk Önnek, hogy még rugalmasabbá, pontosabbá és ütőképessé tegye a folyamatokat. Ugyanis egy új fejlesztés sikerét nem utolsósorban a megfelelően időzített piaci megjelenés dönti el.

 

Gyorsabb hozzáférés érzékenyebb alkatrészeknél is

Egyre kisebbek, egyre nagyobb teljesítményűek, ugyanakkor egyre érzékenyebbek: A nagyon érzékeny alkatrészek tárolása a Kardex számára már évtizedek óta rutinfeladat. Száraz atmoszféra, ellenőrzött hőmérsékletek, tiszta terű cellák vagy ezek kombinációja a raktározásnál: Mindez akár közvetlenül a gyártási környezetben is megvalósítható. Ön számára ez hatalmas előny, mert ettől érezhetően felgyorsítható a darabok elérése, és folyamatosan betarthatók a gépen a feldolgozási idők. Így teljes nyugalomban koncentrálhat arra, ami sikeressé teszi Önt: Az ügyfeleinek maximálisan rendelkezésére állni, és maximális szolgáltatást nyújtani. Röviden: Mi, mint az intralogisztikában tapasztalt partnerek olyan lehetőségeket kínálunk, amelyek révén rendszerszállítóból megoldásszállítóvá válhat. Igényre szabottan, hajszálpontosan és mégis nagyfokú rugalmassággal.

 

Biztonság mindenütt

Ki, mit, mikor, hogyan? Vannak olyan helyzetek, amelyekben nagyon fontosak lehetnek az ezekre a kérdésekre adandó válaszok. Az összes fontos folyamat pontos rögzítésén, dokumentálásán és szabályozásán keresztül a Kardex segítségével mindenkor biztosítható a visszakereshetőség. Így meggyőződhet arról, hogy mindent helyesen tett.

 

Szoftver rendszerrel és értelemmel

Mire jó akár a legjobb hardver is nagy teljesítményű, intelligens és hálózatban futó szoftver nélkül? A fontos belső folyamatok szisztematikus összekapcsolásával teremtjük meg a még nagyobb hatékonyság, átláthatóság és rugalmasság előfeltételét. A ma, de mindenekelőtt a holnap követelményeihez igazítva.

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK