Logisztikai központok

Értéktöbbletet nyújtani. Egészen egyszerűen.

Évtizedek óta fejlesztünk ki megoldásokat a legkülönbözőbb szakmákhoz, alkalmazásokhoz és felhasználási területekhez. Ennek köszönhetően olyan tapasztalataink vannak a logisztikai rendszerekben és a hatékony raktározási megoldásokban, amelyeket Ön hasznosítani tud.

A harmadik oldali logisztika, amelyet „negyedik oldali logisztika”, „ötödik oldali logisztika” vagy akár „vezető logisztikai ellátó” néven is emlegetnek, olyan gazdasági szakterületet jelent, amely biztos jövő elé néz: ugyanis egyre több vállalat ismeri fel, hogy az alapvető tevékenységére kell koncentrálnia, és a teljes logisztikáját külsőleg kívánja megvalósítani. Ez Önt mint a logisztikáért felelős vezetőt újabb és újabb kihívásokkal szembesíti, és így egyre újabb és érdekesebb kilátások nyílnak meg Ön előtt. Legyen az Ön feladata egy központi raktár igazgatása vagy pótalkatrészek villámgyors szállítása, akár egy elosztó helyen a munkafolyamatok megszervezése vagy gépek és berendezések bérbe adása: használja ki a legkülönbözőbb szakmákban, feladatmegoldásokban és speciális esetekben megszerzett tapasztalatainkat, és adjon meg minden támogatást a szállítólánc minden résztvevőjének.

 

 

Olyan szerviz, amely meggyőzi az ügyfeleit

Lehet egy kicsivel több? Önnel együtt hatékony megoldásokat dolgozunk ki a raktározási és elosztási logisztika területén előforduló minden feladathoz, beleértve az átmeneti tárolást, a kiszállítást és a visszáruk kezelését. És nem csak ezt: Kínáljon még több értéket az ügyfeleinek például minőségellenőrzéssel és funkcióvizsgálattal, pótlólagos felszerelési munkálatokkal, konzerválással vagy annak megszüntetésével, javítással, csomagolással, vámügyek intézésével, akkreditívek megnyitásával és így tovább. Mi megmutatjuk, hogyan teheti meg.

 

Rugalmasság és nyitottság mindenre

Megoldásaink bármilyen logisztikai rendszerbe bekapcsolhatók. Hatékony raktárként, a gyártásban vagy kiszállítási pufferként. A Kardex raktárkezelő szoftverei és pick-and-place berendezései továbbá biztonságos be- és kitárolást garantálnak a csúcsidőkben is.

 

 

A jövőre gondolva

Legyen Ön akár egy, akár sok különböző ügyfél szolgáltatója: Mi ügyelünk arra, hogy nyitott maradjon az új követelmények iránt – például ami a termékek sokféleségét vagy a jövedelmező többletszolgáltatásokat illeti. Beszéljen velünk.

 
OK