Kiskereskedelem

Minden rendben megrendelve – egyszerű, áttekinthető megrendelési folyamatok tökéletes logisztikai rendszerrel

Teljesen világos: Aki gyorsan és megbízhatóan bonyolítja le a megrendeléseket, orrhosszal vezet a piacon. A Kardex segítségével még egyszerűbben elvégezheti ezeket a feladatokat.

Tökéletes, pontos szállítások, visszakereshetőség, hatékony visszáru-kezelés. Ehhez társul az egyszerű kezelés és a maximális rugalmasság, ha újra jön a szezon és vele együtt a csúcsforgalom. Mindezt és még sokkal többet várhat el tőlünk. Ugyanis: A globalizáció, a műszaki haladás és megváltozott vásárlási szokások olyan folyamatokat indítottak el az elmúlt években, amelyek új kihívások elé állítják a kiskereskedelmet. Eltolódnak az áruk haladási irányai és a disztribúciós csatornák, és egyre kisebbek a haszonkulcsok.Megkülönböztető szállítási pozíciók kihasználása

Ma már csak annak van piaci előnye, aki tudatosan vásárol, okosan átbocsátja az árut a vállalatán, és ugyanolyan ügyesen továbbküldi. Ez azonban átlátható és hatékony logisztikai láncot feltételez. Itt jutnak szerephez a Kardex szakemberei: a megrendeléstől a visszáru-kezelésig partnerek vagyunk, ha az áruk áramlásának optimalizálásáról van szó. A kiskereskedők számára a jövő biztonságának záloga mindenekelőtt a következetes költséggazdálkodás.

Az e-kereskedelem esélyei

Rövid szállítási határidők, első osztályú szolgáltatás: Az e-kereskedelem új követelményeket támaszt. A megrendelések és a visszáruk egyszerű és áttekinthető lebonyolítása különösen fontos szerepet játszik az Ön vállalata sikerében. Itt is annak van előnye, akit tökéletesen működő logisztikai rendszer segít a háttérben.

Szoftver

Mire jó akár a legjobb hardver is nagy teljesítményű, intelligens és hálózatban futó szoftver nélkül? A fontos belső folyamatok szisztematikus összekapcsolásával teremtjük meg a nagyobb hatékonyság, átláthatóság és rugalmasság előfeltételét. És ezzel az Ön hosszú távú sikerét.
Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK