Gyógyszeripar

Dinamikusan a cél felé. És a Kardex-szel.

Hit the Target with Dynamism. And with storage solutions from Kardex Remstar.

Meglévő potenciálok optimális kiaknázása, új lehetőségek kihasználása – a Kardex logisztikai és raktári megoldásaival tegyen szert olyan játékterekre, amelyekkel tovább erősítheti a versenypozícióit.

Fokozódó költségkényszer, terjedő globalizáció és összehangolatlan egészségpolitika: A gyógyszeriparnak mindig új és új kihívásokkal kell szembesülnie. A kilátások mégsem olyan rosszak, hiszen világszerte nő a páciensek száma, és egyre nagyobb a kereslet a legkorszerűbb kezelési eljárások iránt, amelyeket egyre inkább a magánszférában fizetnek meg. A generikumok piacán folyó harcba való belépés lehet az egyik válasz a változó keretfeltételekre. A másik: A kutatási eredmények és a tudományos felismerések minél gyorsabb átültetése a gyakorlatba. Mindkettőben közös: új technológiák használata és a meglévő erőforrások optimális kiaknázása.

 

Több lendület A-tól Z-ig

Segítjük abban, hogy szabad térhez jusson a döntései meghozatalában. Maximális dinamikával a logisztikai folyamatokban, a fejlesztéstől kezdve a gyártáson keresztül a terjesztésig. Legyen szó csomagolóeszközök, tartályok vagy anyagok készletezéséről, termékek kiadásáról vagy receptkezelésről – a munkafolyamatok optimalizálása és gyorsítása mindig előtérben áll.

 

Új utak, új lehetőségek

Az egészségiparban is változnak az értékesítési csatornák – a disztribúciót és az e-kereskedelmet is beleértve. Profitáljon a gyártás és a terjesztés területén megszerzett átfogó tapasztalatainkból, és használja ki az Ön előtt megnyíló lehetőségeket.

 

Biztonság fontos kérdésekben

Ki, mit, mikor, hogyan? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása adott körülmények között rendkívül fontos lehet. Az összes fontos folyamat pontos rögzítésén, dokumentálásán és szabályozásán keresztül a Kardex segítségével mindenkor biztosítható a visszakereshetőség.

 

Rugalmasság és nyitottság mindenre

Megoldásaink bármilyen logisztikai rendszerbe bekapcsolhatók. Hatékony raktárként, a gyártásban vagy kiszállítási pufferként. A Kardex raktárkezelő szoftverei és pick-and-place berendezései továbbá biztonságos be- és kitárolást garantálnak.

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK