Gépgyártás

Erősnek lenni és erősnek maradni. Egészen egyszerűen.

Minden rendben: A Kardex segítségével Ön nem csak a teljesítőképességét növelheti és tárolási helyeket takaríthat meg, hanem a jövő számára is nyerhet szabad tereket.

A költségek csökkentése és a hatékonyság növelése örökzöld téma. Ugyanis: egyre élesebb a nemzetközi technológiai verseny, egyre nagyobb a versenytársak nyomása a világpiacon. Ezért elsősorban a középkategóriájú vállalatok sokszor arra kényszerülnek, hogy „olcsóbb” országokba tegyék át a munkahelyeket. Ezzel a trenddel csak az tud szembefordulni, aki képes arra, hogy ne csak a költségeket csökkentse, hanem egyidejűleg a szervizét és a minőségét is javítsa.

 

 

A megoldás kulcsa a logisztika

Nagyobb teljesítmény, több szolgáltatás, még jobb minőség – kis költségekkel? Olyan kihívás, amelynek csak a hatékonyság fokozásával lehet eleget tenni. Megéri egy pillantást vetni a belső logisztikai folyamatokra, ugyanis a gépgyártásban a költségek kereken 4 százaléka közvetlenül összefügg a logisztikával – derül ki a Német Gépgyártók Egyesülete (VDI) szállítástechnikai, anyagáramlási és logisztikai társaságának tanulmányából. Itt jutnak szerephez a Kardex szakértői: Felülvizsgáljuk az üzemi folyamatokat, a gyártási és raktározási stratégiákat, valamint a szervezeti formákat, és segítjük Önt a teljes munkafolyamat optimalizálásában. Az Ön beszállítóitól kezdve a gyárában lévő minden egyes munkahelyig.

 

 

Szabad terek a sikeréért

Anyagok, alkatrészek és szerszámok raktározása, átmeneti tárolása és rendelkezésre bocsátása: A házon és a szállítói láncon belüli logisztikai folyamatok tökéletes összjátékán keresztül komoly gazdasági előnyöket érhet el a Kardex segítségével. Maximális rendelkezésre állás minimálisan szükséges szállítási és raktárköltségek mellett – ez a mi legfontosabb vezető elvünk: Komplett rendszermegoldásokat dolgozunk ki Önnek, amelyek bonyolult folyamatokba is bekapcsolhatók. Az Ön haszna: Nem csak raktározási és gyártási területet takarít meg, hanem a folyamatok biztonságát és áttekinthetőségét is javítja. Szabad tereket nyerhet, hogy a jövőben is arra koncentrálhasson, ami Önt sikeressé teszi: Kiforrott műszaki koncepciók kifejlesztése az ügyfelei számára.

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK