Consumer Goods

Push instead of Pull: because Speed will count in the Future.

More intensive competition and stronger focus are dominating retail. Anyone wanting to make it has to utilise their potential – particularly in logistics.

A márkák hatalma? A fogyasztási cikkek területén továbbra is töretlen, mégsem véd meg az áreséstől. A verseny áttevődik az árra – az árrésekről folyó vita a fő téma. Ugyanis: A végátvevő mindig jobb termékeket, mindig szélesebb termékválasztékot és még több szolgáltatást akar. De természetesen ugyanazon vagy még kedvezőbb áron.

 

 

A gyengeségből erőt kovácsolni

Ami valakinek akadály, másnak esélyt jelenthet: A rögzített árak eltörlése egyes országokban például aktív árpolitika folytatására és versenyképes pozíciók kialakítására bátoríthatja a kereskedőket. Feltételezve, hogy sikerül szabad pénzügyi réseket találni a növekedéshez, és minél gyorsabban új termékeket piacra dobni. Itt jutnak szerephez a Kardex logisztikai megoldásai: Az Ön logisztikai és gyártási struktúráinak intelligens megvalósításával növeljük a munkafolyamatok hatékonyságát, erősítjük az Ön pozícióját abban, hogy sikeresen reagáljon a piac kihívásaira. Ennek érdekében figyelemmel kísérjük a házon és a kapcsolatokon belüli folyamatokat – az Ön beszállítóitól egészen az egyes munkaállomásokig.

 

 

RFID, CPFR? Minden világos!

Végül is egy a fontos: A megfelelő terméket a megfelelő időben a megfelelő helyen rendelkezésre bocsátani. Mégpedig pontosan a kívánt mennyiségben. Itt is segíti Önt a Kardex. Ha például arról van szó, hogy lineáris szállító láncokat új technológiákkal nagy teljesítményű, rugalmas, igényorientált logisztikai hálózatokká kell átalakítani. Vagy ha növelni kell a prognózisok pontosságát, hogy optimalizálható legyen a rendelkezésre állás az eladási helyeken. Ugyanis: Akkor jósolható meg legjobban a jövő, ha magunk alakítjuk azt.

 

 

Nyitottan az új kihívásokra

A Kardex megoldásai bármilyen logisztikai rendszerbe bekapcsolhatók. Hatékony raktárként, a gyártásban vagy kiszállítási pufferként. A Kardex raktárkezelő szoftverei és pick-and-place berendezései továbbá biztonságos be- és kitárolást garantálnak a csúcsidőkben is.

 

 

Erőssé tesszük a jövőhöz

Annak, aki piacon akar maradni, a lehető leggazdaságosabban kell kihasználnia a képességeit és erőforrásait. Éppen ezen a területen kínál döntő előnyöket a Kardex céggel való együttműködés: az intralogisztika olyan takarékossági és ésszerűsítési lehetőségeket nyit meg, mint egyetlen más terület sem! Maximális rendelkezésre állás minimálisan szükséges szállítási és raktárköltségek mellett – ez a mi legfontosabb vezető elvünk: Mi komplett rendszermegoldásokat dolgozunk ki Önnek. Az Ön haszna: Nem csak raktározási és gyártási területet takarít meg, hanem a folyamatok biztonságát és áttekinthetőségét is javítja.

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK