Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Fémipar

Megoldások közepes nagyságú vállalatoknál: igényre szabva és intelligensen.

Maximális szállítóképesség, rövidebb állásidők, kisebb készletek: Megmutatjuk, hogy miként használhatja ki hatékonyabban az erőforrásait, hogy még elégedettebbek legyenek a vevői.

A „háromfős öntödétől” a több száz munkatársat foglalkoztató autóipari komponensszállítókig: A fémipari szakma olyan sokrétű és sokféle, mint talán egyetlen más sem. Mégis: a növekvő nyersanyagárak, a fokozódó verseny és az erős költségkényszer olyan kihívások, amelyekkel a teljes fémiparnak szembe kell néznie. Az ilyen fejlemények tükrében egyre nagyobb jelentőségűek az olyan témák, mint racionalizálás és folyamatoptimalizálás, éppen a kis és közepes vállalatok esetében.

 

 

Gyorsabban, jobban, egyszerűbben

Annak, aki ma piacon akar maradni, a lehető leggazdaságosabban kell kihasználnia a képességeit és erőforrásait. Éppen ezen a területen kínál döntő előnyöket a Kardex céggel való együttműködés: Maximális rendelkezésre állás minimálisan szükséges szállítási és raktárköltségek mellett – ez a mi legfontosabb vezető elvünk. Legyen szó hely megtakarításáról, tárolásról, a gyártás intelligens megszervezéséről, szerszámok kézközeli tárolásáról vagy késztermékek hatékonyabb rendelkezésre bocsátásáról: Olyan megoldásokat kínálunk a közepes vállalatoknak, amelyek pontosan az ő munkafolyamataikhoz, kívánságaikhoz és elképzeléseikhez illeszkednek. Pontosan az Ön igényeire szabva. Ugyanis nincs két egyforma fémipari vállalat. Az Ön haszna: Már a rövid távú, átlátható beruházások is jelentős javulásokat eredményeznek.

 

 

Integrált és intelligens

Ha Ön még egy lépéssel tovább szeretne menni, akkor komplett megoldásokat és tanácsadást kínálunk egy kézből: Az Ön logisztikai és gyártási struktúráinak intelligens megvalósításával és integrálásával segítjük Önt a hozzáférési és kiszállítási idők lerövidítésében, erősítjük az Ön pozícióját a szállítói hálózatban és segítjük abban, hogy sikeresen reagáljon a piac kihívásaira.

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK