Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Élelmiszer

Profitáljon a kötelezettségekből is. Mi megmutatjuk, hogyan teheti meg.

Törvényi kötelezettségek teljesítése, meglévő potenciálok optimális kiaknázása, új lehetőségek kihasználása – a Kardex dinamikus raktárrendszereivel Önnek mindez gyerekjáték.

Sűrítmények vagy fűszerek, sorozatpróbák, gombakultúrák vagy csomagolóanyagok: Mindenhez vannak a Kardex-nek dinamikus raktárrendszerei. Persze mindenhez jók, mert mindegy, hogy ellenőrzött hőmérsékletekre, tisztatéri körülményekre vagy száraz atmoszférára van-e szükség – mi már kifejlesztettük Önnek a megfelelő megoldást. Ami szép benne: Mindezek a követelmények akár közvetlenül a gyártási környezetben is megvalósíthatók. Így gyorsíthatók fel érezhetően a gyártási eljárások.

 

Biztonság fontos kérdésekben – és előnyök Önnek

Ki, mit, mikor, hogyan? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolását és a kiindulástól a fogyasztóig vezető út nyomon követhetőségét törvény írja elő az élelmiszeripari termékekre. Olyan rendelkezés, amelyet természetesen a gyakorlatban alkalmaznia kell. Ebből azonban egészen komolyan profitálhat is Ön, ugyanis az áruk útjának nyomon követése jóval többet tesz lehetővé annál, mint hogy az út bármely pontján elérheti, zárolhatja vagy visszahívhatja az árut. Beszéljen a Kardex logisztikai szakértőivel – megmutatjuk például, hogy a nyomkövetés révén miként juthat valós időben információkhoz a készletekről és az árumozgásokról, miként csökkentheti az árukészletét, és hogyan készíthet minimális ráfordítással hasznos tartalmú jelentéseket. És még sok mást.RFID, CPFR? Minden világos!

Végül is az élelmiszeriparban is csak egy a fontos: A megfelelő terméket a megfelelő időben a megfelelő helyen rendelkezésre bocsátani. Mégpedig pontosan a kívánt mennyiségben. Itt is segíti Önt a Kardex. Ha például arról van szó, hogy lineáris szállító láncokat új technológiákkal nagy teljesítményű, rugalmas, igényorientált logisztikai hálózatokká kell átalakítani. Vagy ha növelni kell a prognózisok pontosságát, hogy optimalizálható legyen a rendelkezésre állás az eladási helyeken. Ugyanis: Akkor jósolható meg legjobban a jövő, ha magunk alakítjuk azt.

Szoftverhasználat rendszerben és értelemmel

Mire jó akár a legjobb hardver is nagy teljesítményű, intelligens és hálózatban futó szoftver nélkül? A fontos belső folyamatok szisztematikus összekapcsolásával teremtjük meg a nagyobb hatékonyság, átláthatóság és rugalmasság előfeltételét. És ezzel az Ön hosszú távú sikerét.
Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK