Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Elektronika

Önnek igényei vannak. Nekünk válaszaink.

Dynamic storage solutions exactly as your situation demands.

Kicsi, de fontos: A rendkívül érzékeny elektronikus alkatrészek tárolása egészen speciális igényeket támaszt, amelyeket Ön a mi megoldásainkkal játszva teljesíthet.

Legyen szó alkatrészekről, komponensekről vagy féltermékekről, átmeneti, rövid vagy hosszú idejű tárolásról, kis alkatrészek szállítási láncon belüli vagy késztermékek automatizált raktározásáról, minden kérdésére van válaszunk. Természetesen figyelembe vesszük a vegyi, fizikai és biológiai szempontokat a félvezetőiparban ugyanúgy, mint az elektronikában. Pontosan úgy, ahogyan a helyzet megkívánja.

 

Folyamatok jobb kézbentartása

Az elektromosság és az elektronika területén külön fontossága van a rugalmasságnak. Egyre sokrétűbbek és bonyolultabbak a termékek. Ezzel szemben az alkatrészek méretei egyre kisebbek, és ezért egyre nehezebben kezelhetők. Siker vagy kudarc – döntő, hogy időben van-e valaki a piacon. Természetes, hogy számos vállalat felteszi a kérdést: hogyan optimalizálhatók tovább a belső folyamatai? Ezért tudatosan a folyamatok lényegére koncentrálunk: az anyagáramlás vezérlésére. Az Ön jövőbeli sikere ugyanis döntő módon a logisztikai rendszereinek hatékonyságától függ. Konkrétan: Szakértőink abban segítenek Önnek, hogy még rugalmasabbá, pontosabbá és ütőképesebbé tegye az anyagáramlást, és ezzel együtt a teljes gyártási folyamatot. A ma, de mindenekelőtt a holnap követelményeihez igazítva.

 

Mindenre kiterjedő ellenőrzés

Nálunk a porszemnek sincs esélye: Optimális körülményeket biztosítunk pl. a kis alkatrészek raktározásához klíma, tisztaság, elektrosztatikus kisüléssel szembeni védelem és funkcionalitás tekintetében. Így az 5%-os relatív páratartalom alatti korlátlan tárolási idő – így a JEDEC feltételek teljesítése – Önnek gyerekjáték. A gyártóberendezéseknek folyamatosan rendelkezésre álló, automatizált logisztikai rendszerre van szükségük ahhoz, hogy folyamatosan érkezzen az anyag, és folyamatosan tárolhatók legyenek a fél- és a késztermékek.

 

Gyorsabb gyártás, gyorsabb szállítás

Száraz atmoszféra, ellenőrzött hőmérsékletek, tiszta terű cellák vagy ezek kombinációja a raktározásnál: Mindez akár közvetlenül a gyártási környezetben is megvalósítható. Ön számára ez hatalmas előny, mert ez által érezhetően felgyorsítható a darabok elérése, és folyamatosan betarthatók a gépen a feldolgozási idők.

 

Biztonság fontos kérdésekben

Ki, mit, mikor, hogyan? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása adott körülmények között rendkívül fontos lehet. Az összes fontos folyamat pontos rögzítésén, dokumentálásán és szabályozásán keresztül a Kardex segítségével mindenkor biztosítható a visszakereshetőség.

 

Szoftver

Mire jó akár a legjobb hardver is nagy teljesítményű, intelligens és hálózatban futó szoftver nélkül? A fontos belső folyamatok szisztematikus összekapcsolásával teremtjük meg a nagyobb hatékonyság, átláthatóság és rugalmasság előfeltételét. És ezzel az Ön hosszú távú sikerét.

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK