Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Autóipar

Mozgások jobb irányítása – raktár optimalizálás

Maximális szállítóképesség, rövidebb állásidők, kisebb készletek: Megmutatjuk, hogy dinamikus raktározási megoldásokkal miként használhatja ki jobban az erőforrásait, hogy még elégedettebbek legyenek a vevői.

Egyre rövidebbek a gyártási ciklusok, egyre bonyolultabbak a folyamatok, és egyre szűkebbek a használható idők. Növekvő minőségi igények, fokozódó költségkényszer: óriásiak a kihívások az autóiparban. Annak, aki beszállítóként piacon akar maradni, a raktározást illetően is a lehető leggazdaságosabban kell kihasználnia a képességeit és erőforrásait. Éppen ezen a területen kínál döntő előnyöket a Kardex céggel való együttműködés: az intralogisztika olyan takarékossági és ésszerűsítési lehetőségeket nyit meg, mint egyetlen más terület sem! Magas fokú rendelkezésre állás minimálisan szükséges szállítási és raktárköltségek mellett – ez a mi legfontosabb vezető elvünk: Komplett anyagmozgatási rendszermegoldásokat, valamint átfogó, egyénre szabott be- és kiszállítási koncepciókat dolgozunk ki az Ön számára. Az Ön haszna: Nem csak raktározási és gyártási területet takarít meg, hanem a folyamatok biztonságát és áttekinthetőségét is javítja.

 

Felkészítjük a jövőre

A termékcsoportok bővülése és a vertikális integráció fokozódó csökkenése a végső gyártóknál olyan logisztikai megoldásokat igényelnek, amelyek nagyobb sebességet, rugalmasságot, ellátási biztonságot és visszakereshetőséget garantálnak. Ehhez jön még az eredeti berendezésgyártók azon kívánsága, hogy a saját, belső folyamataikat állítsák középpontba. Éppen ezen a ponton lépnek be a mi specialistáink: Az Ön logisztikai és gyártási struktúráinak intelligens megvalósításával támogatjuk az üzleti folyamatok integrálását, erősítjük az Ön pozícióját a szállítói hálózatban és segítjük abban, hogy sikeresen reagáljon a piac kihívásaira.

 

Pótalkatrész-gazdálkodás okosabban

A termékcsoportok bővülése a pótalkatrész-gazdálkodást is új feladatok elé állítja. Kereskedelmi szinten teljes körű támogatást nyújtunk a szállításban egészen a legkeresettebb alkatrészek automatikus utánellátó rendszerének kezdeményezéséig. Az eredmény: Már egy fél év után jelentősen csökkenthető a raktárkészlet egyidejűleg még jobb rendelkezésre állás mellett.

 

Rugalmasság és nyitottság mindenre

Megoldásaink bármilyen logisztikai rendszerbe bekapcsolhatók. Hatékony raktárként, a gyártásban vagy kiszállítási pufferként. A Kardex raktárkezelő szoftverei és pick-and-place berendezései továbbá biztonságos be- és kitárolást garantálnak a csúcsidőkben is.

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK