Kardex Remstar Horizontal Carousel

A polcok maximálisan rugalmasan alakíthatók

horizontal-front

A Kardex Remstar moduláris tálca- és polckialakítása maximális kényelmet, nagy stabilitást és biztonságot nyújt Önnek.

Minden termék más. Hasonlóképpen, minden ügyfél eltérő kihívásokkal küzd, amely folyamatosan változik. Így ideális, ha a modulárisan kialakítható rendszerekre támaszkodhat a szabványos tálcák és polcok használatánál. Még előnyösebb, ha a polcok egymáshoz a lehető legjobban illeszkedni tudnak. A Horizontal Carusel készülékével mindezt elérhetővé válik.

 

 

Polcok 38 mm-ként állíthatóak

 

Carrier design with 38 mm spacing

A Horizontal Carousel sikerének kulcsa a megnövelt raktárkapacitás és rugalmasság, melyet a kisebb, 38 mm-es polckiosztással ér el, kétszeresére növelve a polcok akasztóinak számát. Az egyedileg változtatható polctávolságokkal és a szabványos dobozok használatával egy vagy több szintet alakíthat ki.

 

EXKLUZÍV: 180°-al elforgatható polc

 

EXCLUSIVE: Shelf with 180° rotation

Amióta a polcok 180 fokban elforgathatók, használatuk lehetőségei számos módon kibővültek. Jelentősen könnyebbé vállt a tárolók kezelése és rugalmasasbbá vállt az áru raktározása és visszakeresése.

 

A 14 mm-es kicsúszás gátló minden polcon megakadályozza a tárolt áru elmozdulását. Így a cikkek vízszintes és dönthető pozícióban is optimálisan rögzíthetőek.

 

EXKLUZÍV: 26 mm-es polcmagasság

 

Shelf thickness of 26 mm

A polcoknak sokmindent el kell viselni és ellenállónak kell lenni. A polc robusztus kalakítása megakadályozza az elhajlást nagyobb terhelés esetén. 


A polczár opcionálisan felszerelhető. Minimálisa csökkenti a kihelyezett üres polcok zaját mozgás közben, mivel keresztirányban van csatlakoztatva a tálcához. További plusz lehetőség: Amióta a polczár feloldása nem megengedett az üres polcok számára, megnövekedett a biztonság.

Shelves
A polcok elhelyezhetőek:
  • előre billentve
  • vízszintesen
  • hátra billentve
 
OK