Kardex Remstar Horizontal Carousel:

9 jó ok arra, hogy miért a Horizontal a legjobb választás

A Kardex Remstar Horizontal Carousel hatékony és rugalmas megoldást kínál a sikeres raktárkezelésre számos alkalmazási területeken. Legfontosabb előnyei:
 

 

Hatékonyság

 

Productivity

Az „Áru a felhasználóhoz“ elv szerint a rendszer a kért tételeket gyorsan, közvetlenül és megbízhatóan a kezelőhöz szállítja anyagmozgatási és keresési időveszteség nélkül. A Horizontal mindig a legrövidebb elérési úton juttaja el az árut a kiszolgáló nyíláshoz. A beépített Pick-to-light technológia megmutatja az operátornak, hogy mely tételeket, milyen mennyiségben kell komissiózni.

 

Komissiózási teljesítmény

 

Picking performance

A Hoizontal Carouselek egymással párhuzamos és független automatikus működése teszi lehetővé a nagy sebességű működést és a nagy teljesítményű komissiózást. Egy kezelő 200 – 400 pozíciót dolgoz fel állomásonként és óránként. A készüléken és a komissiózó állomáson található optikai kijelzők lehetővé teszik a 99% feletti elérési és szedési pontosságot.

 

Kötegelt kigyűjtés

 

Batch picking

A komissziózás papír nélkül is lehetséges, miközben a szállítólevelek és egyéb fontos dokumentumok továbbra is kinyomtathatók. A raktárkezelő rendszer a számítógépes vezérlés segítségével több megrendelést egyesít egyetlen komissiózási kötegbe, lehetővé téve ezzel a kezelő számára több rendelés csökkentett üzemciklus alatt történő összeállítását.

 

Nagy terhelhetőség

 

High payloads

A Horizontal ideális megoldás a kis- és közepes méretű tételek tárolásához és visszakereséséhez maximálisan 55 tonna össztömegben. A teherbíró-képesség az alkalmazásnak megfelelően választható ki.

 

Helymegtakarítás

 

Optimum space utilization

A tételeket a rendszer tömörítve tárolja egy zárt térben; ez kiküszöböli a kihasználatlan anyagmozgatási és komissiózási útvonalakat a raktáron belül. Az aktuális komissiózási zóna egészen kicsi, akár 5 – 10 négyzetméter elegendő.

 

Megbízhatóság és kompakt kialakítás

 

Reliability and compact design

A fejlesztéstől kezdve a gyártáson át az ügyfélszolgálatig: A Horizontal Carousel egy kompakt, megbízható, kevés karbantartási igényű készülék közel 100%-os rendelkezésre állással – ez által konzisztens és hosszútávú működési biztonságot nyújt.

 

Rugalmasság

 

Variability

Ahhoz, hogy csúcsidőben is tudja teljesíteni megrendeléseit, a rendszer egy gombnyomással különböző állomásokra osztható. Így például négy vízszintes karusszellel kiépült rendszer is működhet, ahol nem csak egy, hanem egyidejűleg több kezelő által is működtethető.

 

Biztonság

 

Safety

A Horizontal Carousel készülékei a legmagasabb biztonsági követelményeknek felelnek meg: A minden oldalról zárt rendszerek biztonsági ráccsal vannak körülvéve, amely megakadályozza a baleseteket és egyúttal megvéd az illetéktelen hozzáféréstől. Ezenkívül az állomás elülső oldalán lévő kiszolgáló nyílás biztonsági ajtókkal van felszerelve, amelyek automatikusan nyílnak és záródnak.

 

 

 

 

Előnyök
  • Nagyobb komissiózási teljesítmény, a várakozási idők megszűnnek a kötegelt komissiózásnak köszönhetően
  • A Pick- and Put-to-Light technológiák pontosabb elérést biztosítanak
  • 24/7 rendelkezésre állás
Brosúra letöltése
 
OK