Kardex Remstar Horizontal Carousel:

A nagyobb teljesítményért és a gyors kiszállításért

HorizontalCarousel

A maximális komissiózási hatékonyság elérése érdekében a vízszintes raktárrendszereket általában állomásokba rendezzük. A telepítési mérettől és koncepciótól függően különböző számú készülék alkalmazható:

 

  

 

Dupla állomások

 

Dual stations

Az egymásra merőleges kiszolgáló nyílásokkal rendelkező két vízszintes raktárrendszer egy dupla állomást alkot, amelyet egyetlen személy is kényelmesen kezelhet a maximum 3 méteres belmagasságú épületben. Ezenkívül az L-alakzat az I-alakhoz képest az operátor által megtett távolságot 1 méterrel lecsökkenti, így megkönnyíti a kezelést és időt takarít meg.

 

Hármas és négyes állomások

 

Triple and Quadruple stations

A hármas vagy négyes állomások olyanalkalmazások esetében javasoltak, ahol gyakori hozzáférés szükséges a tételekhez széles körben. Elrendezésük általában L-alakú. Az elrendezés lehet U-alakú is, vagy - ha minden készülék azonos hosszúságú - célszerű I-alakban telepíteni. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy egyszerre több operátorral történjen a komissiózás.

 

Többszintű állomások

 

Multilevel station
Több emeletes állomások
Tall station with lifting platform
Többszintű állomás emelő asztallal

A még átfogóbb rendszerek esetében a különböző anyagáramlási stratégiák igényeit a többszíntű állomások tudják teljesíteni. A többszintű állomások – ahol kettő, vagy három vízszintes Horizontal Carousel van egymásra helyezve 2,5 méteres magasságban – lehetővé teszik a különböző gyártási szinten történő komissiózást és elhelyezést. Az egyes szintek egymástól függetlenül működnek, külön hozzáférési és komissiózási állomásokkal az egyes állványokon és gyártási szinteken. A különböző szintek közötti megszakítás nélküli anyagáramlás érdekében az objektumok szállítószalagok segítségével szállíthatók. Többszintű állomás maximum 9 m belmagasságig telepíthető.


A magasított állomás 4,5 méteres belmagasság esetén nyújt optimális megoldást. Egy emelőpódium mindig az ideális magasságba emeli a kezelőt a tárolt objektumok ergonomikus hozzáférése érdekében. Ahhoz, hogy időt nyerjen a vízszintes karusszel raktár magasságát a Power Pick Global raktármenedzsment szoftvere két zónára osztja, hogy az azonos zónában található összes objektum kiválogatása megtörténjen, mielőtt az emelőasztal a következő zónába lép.

Brosúra letöltése
 
OK