Horizontal Carousel

Hatékony megoldás a gyors raktározásra és komissiózásra

A Horizontal Carousel a Kardex Remstar-tól időt takarít meg a gyors, közvetlen és megbízható hozzáféréssel

A Kardex Remstar Horizontal Carousel raktárrendszert a gyors, megbízható, hatékony és a nagy sebességű komissiózási feladatokra terveztük.  Legyen szó akár termelésben vagy elosztásban használt megoldásokról, akár a közepesen és lassan forgó áruról: a Kardex Remstar Horizontal a tökéletes megoldás.

 

Hatékony raktár- és komissiózási rendszer

Gyors reakcióidő, megnövelt teljesítmény és rövid szállítási idő – ez csak néhány példa az elosztóközpontok modern és hatékony raktári logisztikára vonatkozó követelményei közül. Pontosan ezekre a kérdésekre adnak választ a Kardex Remstar automatizált, vízszintes karusszel raktárai: A készülékek rugalmasan alkalmazhatóak a feladatok elvégzésére, és lehetővé teszik a komissiózási megrendelések optimális feldolgozását.

 

A Kardex Remstar raktármenedzsment szoftvere olyan precízen van beállítva, hogy hatékonyan együttműködik a rendszerrel és mindig pontos információi vannak a készülék működéséről. Az eredmény: hatékonyabb folyamatok, magasabbfokú átláthatóság és nagyobb rugalmasság az áru tárolása és visszakeresése során - akár csúcsidőben is.

 

“Áru az emberhez” elv

Bármit is szeretne tárolni, a megbízható, hatékony visszakereső rendszer optimalizálhatja az emberi erőforrásigényt, illetve jelentősen csökkentheti a raktározási költségeket. Ahogy a Kardex Remstar bármely más raktárrendszere,a Horizontal Carousel raktár is az „áru a felhasználóhoz” elv szerint működik, és a kért tételeket a lehető legrövidebb idő alatt közvetlenül a kiszolgálónyíláshoz szállítja anyagmozgatási és keresési időveszteség nélkül.


Több megrendelés egyetlen kötegben történő egyesítése új szintre emeli a komissiózási hatékonyságot. További előny: az ugyanazon állomáshoz tartozó összes vízszintes egység egyidejűleg működik. Ez garantálja a folyamatos hozzáférés lehetőségét, valamint minimalizálja a várakozási időt.

 

Precíz és sokoldalú működés

A Smartpick 6000 tökéletes megoldást kínál a professzionális tároláshoz és visszakereséshez nagyszámú megrendelések esetén. A Smartpick 5200 szoftver különösen hatékony komissiózó megoldását az elektronikai ipar számára ajánljuk.

 

 

Előnyök
  • Nagyobb komissiózási teljesítmény, a várakozási idők megszűnnek a kötegelt komissiózásnak köszönhetően
  • A Pick- and Put-to-Light technológiák pontosabb elérést biztosítanak
  • 24/7 rendelkezésre állás
Brosúra letöltése
Videók
 
OK