Változatos lehetőségek

Minden igényt kiszolgáló rugalmas tervezhetőség

A Vertical Buffer Module széles körű extra szolgáltatások lehetőségét kínálja fel Önnek, hogy kialakítása a legrugalmasabb módon feleljen meg elvárásainak. A moduláris tervezésnek köszönhetően a készülék  összetevői a telepítést megelőzően és követően bármikor az Ön igényeire szabhatóak. Mindez azt jelenti, hogy a rendszer pontosan a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően konfigurálható.

 

Komissiózó állomások

 

Komissiózó állomások

Különböző kialakítású kiszolgáló nyílások érhetők el a a Vertical Buffer Module-hoz . Akár négy komissiózó állomás is felszerelhető a készülék elején, hátulján, vagy oldalán. Különböző kialakítású kiszolgáló nyílások is kombinálhatóak egymással, egy készüléken belül.

 

LED-es pozíciójelző

 

LED-es pozíciójelző

A komissiózó állomásba épített LED-es kijelző az anyagok megbízható azonosítását végzi a visszakeresés és a raktározás során. A fixen elhelyezett, nagy teljesítményű LED fénysugarat egy tükör vetíti a megfelelő helyre. Minden egyes rekesz pozíciója külön-külön kiválasztható, előzetes kalibráció nélkül. A pontszerű megvilágítás egyszerűvé teszi a kívánt áru beazonosíthatóságát az operátor számára.

 

Pozíciójelző

 

Pozíciójelző

Az operátor panel kijelzőjén látható pozíció megjelölés segíti az operátort az anyagok tárolási helyének meghatározásában a tálcán, vagy a dobozon belül, így megszűnik a hosszú és időigényes keresés. A pozíciójelző gyorsan, és megbízhatóan mutatja az operátornak  a keresett lokációt.

 

LED világítás

 

LED világítás

A külső részen felszerelt LED világítás a kiszolgáló nyílás fölött került beépítésre, megkönnyítve az operátor munkáját, különösen a gyenge fényviszonyok között. A világítás az operátor panelen kapcsolható ki és be.

 

Optikai állapotjelző

 

Optikai állapotjelző

Az Optikai állapotjelző segíti az operátort a be és kitárolás közben. A hosszú és időigényes keresgélés megszűnik. Az optikai fényjelzések a komissiózás során az operátort gyorsan és megbízhatóan irányítja a megfelelő helyre.

 

Beépített vonalkód olvasó

 

Beépített vonalkód olvasó

Beépített vonalkód olvasó opcionálisan rendelhető. A rendszer automatikusan leolvassa a doboz vonalkódját és könyveli a készülék szoftverében, majd eltárolja azt.

 

Beépített RFID áruazonosító

 

Beépített RFID áruazonosító

Az RFID olvasó a készülékbe beépítésre került, ellentétben a vonalkód olvasóval, mellyel azonos feladatokat tud ellátni.

 

ESD védelem

 

ESD védelem

Az ESD védelem megóvja a raktározott anyagokat az elektrosztatikus kisüléstől. Az ESD kivitelű Vertical Buffer Module ESD követelményeinek megfelelő dobozokkal és tálcákkal kell feltölteni.

 

Tűzvédelem

 

Tűzvédelem

Hőre olvadó filmbevonatok, valamint a sprinklerek számára kialakított nyílások szolgálják ki és teljesítik a vásárlók tűzvédelmi követelményeit. Lehetőség van gáz, vagy víz alapú oltórendszerekhez kapcsolódó fúvókák vagy sprinklerek telepítésére, a hatékony tűzvédelem érdekében.

 

Különböző méretű dobozok tárolása

 

Különböző méretű dobozok tárolása

A vegyesen elhelyezett, különböző szélességű dobozok és tálcák (például 600 x 400 mm , 640 x 440 mm , vagy 625 x 425 mm) raktározhatóak a készülékben. Ezek tárolóként funkcionálnak a  ládák, kartondobozok és a kis alkatrészeknek, belső hasznos méretük legalább 610 x 410 mm, és  40 - 75 mm magas.

 

Automatikus magasság mérés

 

Automatikus magasság mérés

Minden egyes kiszolgáló nyílás standard eleme a magasságmérő rendszer. Az anyagokat akár négy magassági szinten lehet raktározni és kezelni.

 

Távolságtartás a tárolók között

 

Távolságtartás a tárolók között

Ez az opció arra szolgál, hogy az érzékeny és értékes anyagokat megvédje, és csökkentse a balesetek kockázatát. Függőleges fénysorompók figyelik a nem megfelelő magasságú dobozokat az ármlási területen. Hiba esetén a gép el sem indul, vagy az anyagszállítás megszakad, és egy hibaüzenetet jelez ki a rendszer.

 

Visszaigazoló gomb

 

Visszaigazoló gomb

A külsőleg elhelyezett visszaigazoló gomb opcionálisan rendelhető és integrálható a komissiózó állomásban. Az operátor ennek a gombnak a lenyomásával erősítheti meg a ki- és betárolási művelet elvégzését.

 

RFID azonosítás a beléptetéshez

 

RFID azonosítás a beléptetéshez

Akár beépített RFID azonosító is elérhető a konzol panelon, hogy az operátor egy chip segítségével beléphessen a rendszerbe.

 

Extra konnektor és interfészek

 

Extra konnektor és interfészek

Egy külsőleg elhelyezett konnektor és további különböző csatlakoztatási lehetőségek ( 2x USB, 1x Ethernet) opcionálisan felszerelhetőek a komissiózó állomásra.

Brosúra letöltése
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK