Készülék komponensek

A legmagasabb elvárásoknak megfelelve

Különböző kialakítású kiszolgáló nyílások érhetők el a Vertical Buffer Module-hoz. A készülék maximális rugalmasságot biztosít a különböző konfigurációs lehetőségeknek köszönhetően és optimálisan integrálható a meglévő folyamatokba.  Akár négy komissiózó állomás is felszerelhető a készülék elején, hátulján, vagy oldalán.

 

Komissiózó állomás

 

Komissiózó állomás

A forgóasztal a komissiózó állomás központi eleme. 20°-os dőlési szögével különlegesen ergonomikus és könnyen kezelhető. Miközben a kezelő a komissiózást végzi, a háttérben már készenlétben áll a következő rekesz, vagy a következő tálca a forgóasztal hátulsó tárolójában. Miután a komissiózási folyamat befejeződött, az asztal 180°-al elfordul és a következő tároló elemhez nyújt hozzáférést.

 

Kiszolgáló nyílás

 

Components - Single access opening

A kiszolgáló nyílás az egyes tároló elemek ellenőrzött hozzáférését biztosítja, pl. olyan rekeszekhez nyújt hozzáférést, melyek az összeszereléshez közvetlenül kapcsolódó, nagy értékű szerszámokat és berendezéseket tartalmazzák.

 

Csatlakozás a konvejor pályákhoz

 

Components - Conveyor connection

A Vertical Buffer Module könnyedén kapcsolható össze a meglévő anyagmozgatási

technológiával. Egyrészt a rekeszek és tálcák manuális be- és kitárolásához, másrészt pedig az automatikus üzemeléshez és a fennálló anyagáramlási rendszerbe való csatlakozáshoz nyújt segítséget. A csatlakozást a készülék elején, hátulján, vagy oldalán lehet kialakítani.

A konvejor rendszerhez kapcsolt megoldás biztosítja a dobozok folyamatos feltöltését és visszakeresését, tovább növelve a komissiózási teljesítményt.  

 

Anyagáramlás

 

Components - One piece flow

A Servus ARC alkalmazása a bejövő árut, annak tárolását, a termelést és a kimenő anyagok forgalmát egyetlen optimális folyamattá köti össze.

Brosúra letöltése
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK