Kardex Remstar LR 35

Apró cikkek gyors és hatékony komissiózása

Vertical Buffer Module - Kardex Remstar LR 35

A rendkívül magas komissiózási teljesítményt a feldolgozott rendelési sorok száma és az áruforgalom tükrözi. Optimalizálja az apró anyagok és kis súlyú áruk komissiózási teljesítményét, miközben nagy fokú precizitást és energiahatékonyságot garantál. Egy állomás állhat egy, vagy több egységből.

Magas komissiózási teljesítmény ‒ biztonságosan és precízen

A Kardex Remstar LR 35 hatékony megoldást kínál a könnyű, kis térfogatú cikkek tárolására és visszakeresésére. Hatékony komissiózási teljesítménye alkalmassá teszi számos különböző területen történő felhasználását. A rendszer jelentősen javítja a produktivitást és az energiafogyasztást, legyen szó akár a gyártósor ellátásáról - amelyet a termékek széles skálájából kell kiszolgálni, az összeszerelési területen való puffer tárolásról, vagy a lassan mozgó alkatrészek disztribúciós raktárban történő komissiózásáról. Ezen felül a szabályozott hozzáférésnek köszönhetően a különösen értékes anyagok számára nagy biztonságot garantál.


Energiahatékonyság és integráció

A Kardex Remstar LR 35 csupán harmadannyi energiát fogyaszt, mint a többi hasonló rendszer. Az energiahatékony kialakítás a legújabb technológiák alkalmazásának és innovatív tervezésnek köszönhető. Nincs szükség komplex energia-visszanyerő rendszerre.

A Vertical Buffer Module a meglévő termelési és szoftver rendszerekbe rugalmasan építhető be, egyszerűen integrálható a meglévő folyamatokba. A Kardex Remstar LR 35 készülékében a tálcák és dobozok segítségével akár négy különböző magasságban lehet az árut elhelyezni.

A cikkek azonosítására szolgáló vonalkód-leolvasók, valamint a kitárolási sebességet és pontosságot növelő pick-to-light technológia mellett a rendszer a meglévő konvejor rendszerekkel, görgős szállítópályákkal, valamint multi-shuttle rendszerekkel, például a Servus Intralogistics ARC rendszerével is kombinálható.

A készülék egy újonnan tervezett, kapacitív érintőképernyőn keresztül működtethető, amely minden információt és tevékenységet könnyen értelmezhetően jelenít meg. Nincs szükség az operátorok időigényes továbbképzésére.

 

Ergonómia

A Vertical Buffer Module ergonomikus kialakítású komissiózó állomást biztosít a folyamatok egyszerűsítésére. A hozzáférési nyílásnál a cikkek 20 fokos szögben való megdöntése biztosítja, hogy a rekesz mindig a kezelő számára ergonómiailag optimális helyzetben álljon. Ez teszi lehetővé az áru könnyű visszakeresését, vagy tárolását.

A cikkeket az „árut a felhasználóhoz“ elvvel összhangban szállítják a komissiózó állomáshoz, hogy az operátor által megtett távolság minimalizálható legyen. A Vertical Buffer Module átgondolt kialakítása az operátor mindenkori kényelmét biztosítja.

 

Lassan forgó cikkek kezelése

 

Vertical Buffer Module - Slow-moving parts management

A hatékony visszakeresési teljesítménynek és a sűrű tárolásnak köszönhetően a Kardex Remstar LR 35 a lassan forgó cikkek komissiózásának ideális megoldása. Segítségével lehetővé válik több különböző cikk egymást követő komissiózása, akár kis mennyiségben, így az innovatív raktározási rendszer hatékony és helytakarékos megoldást kínál a lassan forgó cikkek nagy raktárkészletével rendelkező vállalatok számára. A cikkek automatizált módon kapcsolódnak a konvejor technológiához, így a komissiózással párhuzamosan újra feltölthetőek, tovább növelve a rendszer hatékonyságát.

 

Összeszerelő területek ellátása

 

Vertical Buffer Module - Set assembly/supplying assembly areas

Az összeszerelési területek hatékony ellátásának ideális megoldásaként a Kardex Remstar LR 35 a termeléshez szükséges összeszerelő készletek gyors, és pontos komissiózását teszi lehetővé. Ezen túlmenően, az innovatív raktározási rendszer az integrált konvejor kapcsolattal kombinálva a folyamatos feltöltés puffer megoldásaként is szolgál az összeszerelési területen, amikor az összeszerelő készletek azonnali visszakeresésére van szükség. A Kardex Remstar LR 35 a folyamatok hatékonyabb strukturálásán túl a zökkenőmentes anyagáramlásról is gondoskodik a termelési területen.

Műszaki adatok

Kardex Remstar LR 35

Teljesítmény                      

A rendkívül magas komissiózási teljesítményt a feldolgozott rendelési sorok száma és az áruforgalom tükrözi

Max. összterhelés 63 t
RekeszekSzabvány mini-rakodó rendszer kompatibilis rekeszek, 600x 400mm (egészen 640 x 440 mm-ig)
Terhelés 35 kg / rekesz
Készülék méretei
Szélesség1 920 és 10 470 mm között
Mélység2 350 mm
Magasság3 000 és 12 000 mm között
600 x 400 mm-es rekeszekhez
Készülékmagasság-raszter100 mm-es lépésekben

 

Előnyök
 • Különösen hatékony komissiózás
 • Hibamentes komissiózás
 • Rugalmasság a készülék méretei, integrálása és további jellemzők tekintetében
 • Ergonomikus működtetés
 • Magas fokú energiahatékonyság
 • Kevesebb munkaerőigény
 • Optiomalizált raktárfelület és volumen
  Brosúra letöltése
  Kardex Remstar Vertical Buffer Family
   
  OK