Energiahatékony raktári megoldások

Műszakilag és környezettudatosan - most és a jövőben egyaránt

Energy-efficient3. Intelligens egyensúly ellenőrzés (Megamat RS)2. Automatikus láncfeszítés (Megamat RS)1. Energiatakarékos technológia (Megamat RS)4. Automatikus világítás (Shuttle XP)5. Optimális hajtástechnikák5. Optimális hajtástechnikák6. Maximális súlycsökkentés6. Maximális súlycsökkentés7. Automatikus készenléti üzemmód, 8. Optimalizált átfutási idők, 9. Intelligens raktár és komissiózási stratégiák7. Automatikus készenléti üzemmód, 8. Optimalizált átfutási idők, 9. Intelligens raktár és komissiózási stratégiák
Kérjük húzza az egeret a szám fölé a leíráshoz

 

 


1. Energiatakarékos technológia (Megamat RS):

A villanymotor, a nagy hatásfokú hajtómű és a precíziós beállítású frekvenciaváltó tökéletes összjátékának köszönhetően a Megamat RS ma már akár 40 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt. Motorjaink az új IE szabvány szerinti IE3 prémium hatékonysági osztályban szerepelnek. Jelenleg a piacon ez az elérhető legmagasabb energiahatékonysági osztály. A Kardex Remstar megoldásai biztosítják, hogy Ön megfelelően felszerelkezve nézzen a jövőbe és jelentősen csökkentse az életciklus költségeit.

2. Automatikus láncfeszítés (Megamat RS):

A Megamat RS készülékeken a hajtó- és szállítószalagok automatikusan megfeszülnek a motor holtsúlyán. Egy excentrikus ütköző meggátolja a lánc lelassulását. A készülék ezáltal megbízhatóbbá válik, megakadályozza a teljesítményvesztést, kevesebb energiát fogyaszt, hosszabb élettartamot biztosít, és kevesebb karbantartást igényel.

3. Intelligens egyensúly ellenőrzés (Megamat RS):

Ha a készülék nincs egyensúlyban, akkor a motor túlterhelt, és több energiát fogyaszt. Minél kisebb a kiegyensúlyozatlanság, annál kevesebb a motorra és a mechanikára nehezedő terhelés, azaz kevesebb energiát fogyasztanak. Az állandó készülék ellenőrző funkció figyelmeztet egyensúlyvesztés esetén, és segít Önnek jobban elosztani a súlyt, védve mind a motort, mind pedig a mechanikát, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

4. Automatikus világítás (Shuttle XP):

A világítás csak akkor kapcsol be, ha a tálca a kiszolgáló nyílásban várakozik.

5. Optimális hajtástechnikák:

Hat hajtáskombináció áll rendelkezésre, amelyek tökéletesen konfiguráltak a sebesség és súlyosztályok széles skálájához. A sebesség automatikusan optimalizálható a szállított terhelés függvényében a lehető legjobb energiahatékonyság érdekében.

6. Maximális súlycsökkentés:

Kisebb súly esetén alacsonyabb az energiafogyasztás. Ezért a termékfejlesztés során könnyített szerkezeti elemeket tervezünk a súly csökkentése érdekében, csökkentve az energiafelhasználást.

7. Automatikus készenléti üzemmód:

A készülékek automatikusan készenléti állapotba kapcsolnak, és az összes elektromos fogyasztót alvó állapotba helyezi, így gyakorlatilag nem fogyaszt energiát.

 

8. Optimalizált átfutási idők:

A készülékek mindig a legrövidebb útvonalat választják az áruk be- és kitárolása során. Ezáltal csökkentik a felesleges utakat, időt és energiát takarítanak meg.


9. Intelligens raktár és komissiózási stratégiák:

A Power Pick Global szoftver több rendelést egyesíti a kötegelt komissiózás során. Ennek eredményeként egy adott terméket - amelyre több megrendelés is érkezik - csak egyszer hív elő a rendszer, így rövidíti le az utakat, időt és energiát megtakarítva.

Milyen előnyökkel jár az energiahatékony kialakítás?:
  • 40%-kal kevesebb energiát fogyaszt a készülék a hasonló rendszerekhez képest
  • az energiahatékony kialakítás már a standard készülékeknél is elérhető
  • további szerelési munkálatra nincs szükség
  • nem jelent többletköltséget                
     
    OK