Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

  • Power Pick Onboard Teljes körűen integrált Onboard raktárkészlet kezelő szoftver

Amikor az intralogisztika szárnyra kap

Power Pick Onboard: Teljes körűen integrált Onboard raktárkészlet kezelő szoftver

Hatékony. Rugalmas. Egyszerű. A legújabb generációs Onboard raktárkészlet kezelő szoftver.

Hatékony raktározás és komissiózás. A legkisebb alapterületen. A legrövidebb idő alatt.

 

Függetlenül attól, hogy egy kisvállalkozást vagy egy nagyvállalatot vezet, a raktár logisztikai igényei folyamatosan növekszenek. Egyre több árut kell raktározni és kigyűjteni a legrövidebb idő alatt, változó mennyiségben. Ugyanakkor a helyigény és a személyzeti költségek folyamatosan emelkednek. A jövő orientált Onboard raktárkészlet kezelő szoftverünk a Power Pick Onboard és az automatizált raktári és komissiózó rendszereink révén egyszerűsítheti és felgyorsíthatja raktári folyamatait - ezzel helyet, időt és pénzt megtakarítva.

 

Minden Onboard az Ön sikeréért. 

Mindenekelőtt a raktárkészlet menedzsment megoldásnak egyszerűnek kell lennie és  minimálisra kell csökkentenie az elkövethető hibák kockázatát, minden feladat során, mindezt könnyen átlátható, strukturált környezetben. Ezért fejlesztettük ki a Power Pick Onboard-ot, mely egy teljesen integrált Onboard raktárkészlet menedzsment szoftver, amely tartalmaz mindent amire szüksége van, hogy munkáját minden téren megkönnyítse, a folyamataikat biztonságosabbá téve, valamint felgyorsítva a megrendelések kigyűjtését.

 

Igényei szerint rugalmasan adaptálható 

 

A növekedés lehet akár egyszerű is: Amennyiben a raktárkészlete növekszik, akkor a raktár rendszer megoldása egyszerűen vele együtt növekszik. Ennek oka, hogy a Power Pick Onboard lehetővé teszi a raktárterület bővítését a meglévő folyamatok megváltoztatása nélkül. Mindez azt jelenti, hogy több csatlakoztatott készülék használható és irányítható központilag ugyanazon a rendszeren keresztül. A produktív, hatékony és rugalmas raktárlogisztika - egyszerűbb, mint valaha.

Intelligens funkciók – Ergonomikus tervezés

Kategóriájában a legjobb interfész és könnyü kezelhetőség

A készletkezelés egyszerűbbé vált: A Power Pick Onboard felhasználói felületét szisztematikusan a lényeges elemekre csökkentették. A funkcionális tervezés egyszerűsíti a folyamatot, optimálisan áttekinthető, és biztosítja, hogy az összes művelet zökkenőmentes legyen.

 

 

 

 

Modern, könnyen kezelhető felület

Intelligens funkciók, ergonomikus tervezés. Könnyen elsajátítható felhasználás és gyors alapképzés.

Átfogó, standardizált raktár menedzsment

A felhasználó vezérli az anyaghoz való hozzáférést. Minden művelet regisztrálva van. Könnyen ellenőrizhető az anyag, a lokáció és a készletlista.

Ergonómikus munkakörülmények

A kezelőpanel a kezelő igénye szerint állítható a forgatható és dönthető konzol segítségével.

Biztonságos befektetés, mellyel megbízhatóan tervezhet

Az egyszerű bővítési lehetőségeknek köszönhetően.

Nagy multi touch kezelő panel 

Egyszerű kezelhetőség a tükröződésmentes 12 hüvelykes multi touch kezelőpanellel, képernyőn megjelenő integrált billentyűzettel.

Opciós hoszt interfész

Maximális rugalmasság hoszt kapcsolattal a megrendelések importálásához.

Az integrált hardver csökkenti a költségeket

Nincs szükség további számítógépre - a jogi követelmények és az összetett informatikai kapcsolódások többé már nem relevánsak, vagy nem szükségesek. A portok külső eszközökhöz, például billentyűzetekhez vagy kézi szkennerekhez is elérhetőek.

Befektetés kiváló megtérülése már (ROI) 12 -24 hónap alatt

Amikor még csak belevág az üzletbe vagy amikor már feltörekvőben van vállalkozása, az automatizált raktári és visszakeresési rendszerre váltással a Power Pick Onboard hamarosan kifizetődik.

Brossúra letöltése
Kardex Remstar Power Pick Onboard
 
OK