Power Pick Global

raktárkészlet-kezelő rendszer intra-logisztikai megoldásokhoz.

A Power Pick Global szoftver a megrendeléseken át a teljesítési folyamatig gyorsan, pontosan és egyszerűen biztosítja az összes cikk időben történő komissiózását. A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy  a Power Pick Global megfeleljen az egyedi megrendelések teljesítéséhez szükséges követelményeknek. A legkülönbözőbb alkalmazásokkal kapcsolható össze számos iparágban a termeléstől a logisztikáig.

Növelje termelékenységét!

A Power Pick Global lehetővé teszi a kötegelt kitárolási rendelés feldolgozást annak érdekében, hogy egy kezelő több rendelést is teljesíthessen egyszerre - ezzel jelentősen fokozva a termelékenységet. A több felhasználós kitárolás biztosítja a kitárolási sebesség tovább növeléséhez szükséges rugalmasságot, nagy volumenű megrendelés esetén. A „Pick-to-Light” és a „Put-to-Light” optikai jelző eszközök segítenek a kezelőnek a kitárolás pontos helyének megtalálásában, ezzel javul a pontosság és csökken a szedési hibák száma. A Power Pick Global számos periféria eszközzel, pl. vonalkód olvasókkal, kanban lámpákkal, LED-es vagy lézeres mutatóeszközökkel, nyomtatókkal stb. képes kommunikálni.


 • Optimalizált kitárolási folyamatok – a gyors hozzáférések és a rendelésekkel történő párhuzamos műveletek végzéséhez, növelve a kitárolási hatékonyságot
 • Többféle optikai jelzés és egyszerűsített beviteli eljárások – a szedési hibák csökkentéséért és az akár 99%-os felvételi pontosságért.


Fokozza rugalmasságát!

A Power Pick Global pontosan azokat a funkciókat kínálja, amikre Önnek szüksége van - nem többet, nem kevesebbet. További opcionális modulok és egyéni beállítások is az Ön rendelkezésére állnak, ha javítani vagy optimalizálni szeretné raktárkészlete kezelését. A Power Pick Global rugalmas felhasználói felületének köszönhetően önállóan, és a meglévő IT-rendszerbe integráltan is használható.

 

 • Moduláris felépítés és sokoldalúság - bármikor igényei szerint módosíthatja a beállításokat.


Csökkentse költségeit!

A Power Pick Global hatékonyan használható a Kardex Remstar dinamikus tároló- és kereső rendszerekkel és/vagy más, meglévő tároló rendszerekkel, pl. polcos vagy raklapos tárolás esetén egyaránt.

 

 • A tároló hely optimális használata - akár 85%-kal nagyobb raktárhely


A Power Pick Global raktárkészlet-kezelő szoftver fokozza a tárolókapacitást

Előnyök
  • Raktározási folyamatok optimalizálása
  • Különféle raktározási, anyagkezelési valamint egyedi felhasználó kezelésre szabható stratégiák
  • Moduláris szerkezet
  • Rugalmas interfészek 
  • Ügyfélre szabott megoldások
  • Integrálási lehetőség különböző raktározási rendszerekbe
   
  OK