Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Kardex Remstar Towermat

Nagy méretű és nehéz anyagok hatékony, helytakarékos raktározása

Towermat - Efficient and space-saving

A Towermat függőleges liftes rendszere –  tökéletes helyoptimalizálás nehéz elemek számára

A nagy tárolókapacitást igénylő raktárkészlet és a különösen nehéz áruk megkövetelik a jól átgondolt raktárlogisztikai megoldásokat. Korábban a hosszú áruk, fémlemezek, szerszámok, raklapok, vagy  gitterboxok raktározása különösen összetett folyamattá vált és a gazdaságtalan helyhasználat hosszú távon a költségek növekedéséhez vezetett. A Kardex Remstar dinamikus és rugalmas megoldásokat kínál ezekre az egyedi igényekre: A Towermat függőleges liftes rendszereit. A termékek teljes tömege tálcánként maximálisan 5,000 kg is lehet és hatékonyan integrálható a raktárlogisztikai folyamatokba. A Towermat rugalmas tervezhetősége lehetővé teszi az optimális helykihasználást: Kisebb alapterületen a lehető legjobban tudjuk a meglévő belmagasságot kihasználni. Az eredmény: sokkal nagyobb raktárkapacitás és eredményesebb anyaggazdálkodás.


Large and flat design – the ideal system for sheet metal

A maximum 2000*6000 mm alapterületű fémlemezek tárolására tervezett Towermat raktári automata különösen helytakarékos, melyben az anyagokat a gép automatikusan szállítja a kezelőhöz.

» Olvass tovább

Space-saving solutions for long goods

A felhasználóbarát megoldás szintén fontos kritérium, ha hosszú elemek raktározásáról van szó. Maximum 10,000 mm hosszúságú csövek, acél rudak és hasonló termékek igen hatékony raktározása és teljesen automatizált anyagmozgatása válik valóra.

 

» Olvass tovább

The all-round talent for storing pallets

Az egyedi megoldások az időtállóak! Kardex Remstar szintén követi ezt az alapelvet, amikor a különösen nehéz áruk tárolásáról van szó, mint például raklapok és gitterboxok.

» Olvass tovább

Flexibility for special forms such as tools

Nehéz, terjedelmes elemek raktározása különleges kihívást jelent: Nagy tömegű és szabálytalan formájú szerszámok raktározását helytakarékos módon kell megoldani, és az anyagmozgatásnak biztonságosnak kell lennie.


» Olvass tovább

Műszaki adatok

Towermat FE EE
Készülék magasság25,000 mm-től8,000 mm-ig
Tárolótálcák
Szélesség10,000 mm-től8,200 mm-ig
Mélység2,000 mm-től    1,500 mm-ig
Tálcánkénti terhelhetőség
Maximum5,000 kg 3,000 kg

 

Brosúra letöltése
Kardex Remstar by Intertex Brochure
 
OK