Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Kardex Remstar Intermat

Egyedi kialakítású páternoszterek nehéz, kör alakú anyagok kezelésére

Kardex Remstar Intermat - The strong paternoster

Az Intermat függőleges körberforgó polcrendszer kör alakú anyagok tárolására, különleges követelményekre kifejlesztve

Kihasználatlan helyek és a nagy távolságok akadályozhatják a gyártás folyamatosságát, mely költséges is lehet. A rugalmas Intermat körberforgó polcrendszer a Kardex Remstartól ideális megoldást kínál a problémára. Az optimális helykihasználás – például: a termelési terület vagy  a belső szállítási útvonal felett telepített híd, vagy a nehezen kihasználható sarkok – közvetlen hatással van a hatékonyság növelésében. A készülék „több hurkos“ kialakításának köszönhetően a kör alakú és nehéz áruk raktárhely szükséglete minimális és az áru kiszolgáló nyíláshoz szállítása egyszerűen megoldható.

Space-saving storage solution for tyres

A páternoszter működési alapelve igazolja a gumiabroncsok különösen hatékony raktározását. Az Intermat körberforgó polcrendszer teljes mértékben kihasználja a terem mélységi és magassági paramétereit, ezért nyújt hatékony megoldást magas sűrűségű raktározásra.


» Olvass tovább

Safe cable reel intralogistics

Kábelkötegek és más nehéz kör alakú áruk raktározását biztonságosan kell megoldani, kevés hely felhasználásával mindamellett, hogy az áruk könnyű elérhetőségét is biztosítjuk. Az Intermat egy ilyen igényekre kialakított körberforgó polcrendszer, mely telepíthető aknában, kültéren, vagy T-hidas páternoszterként.

» Olvass tovább

Műszaki adatok

Intermat
Készülék magasság15,00 mm magasságig
Tároló tálca mérete
Szélesség 13,200 mm
Mélység1,200 mm
Tálcánkénti terhelhetőség
Maximum4,500 kg
Brosúra letöltése
Kardex Remstar by Intertex Brochure
 
OK