Tálca tartozékok

Rend a lelke mindennek

Mindegyik tálca felszerelhető osztókkal, rekeszekkel, dobozokkal vagy speciálistartószerkezetekkel úgy, hogy pontosan az Ön tárolási igényeihez igazodjon, és teljes értékű megoldás legyen. A rakatokhoz igazított tárolási megoldások egy Shuttle XP készülékben maximális raktártömörítettséget, jobb áttekinthetőséget és rövidebb
hozzáférési időket eredményez.

 

Dobozok és rekeszek

 

Bins and containers

A standard dobozok és rekeszek pontosan illeszthetők a Shuttle XP tálcájába, hogy minden milliméter tárolási felület felhasználásra kerüljön. Sokoldalú és könnyen kezelhető – ez a tökéletes megoldás egy automatizált raktár számára. A rekeszek könnyű mégis maszszív kivitele növeli a biztonságot és a szállítás teljesítményét. Ha még kisebb tárhelyek kialakítására van szükség, aládák, dobozok vagy rekeszek tovább tagolhatók. A cikkek gyorsabb, egyszerűbb komissiózása érdekében ezenfelül minden tárhely még külön is címkézhető.

 

Rekeszosztók és válaszfalak

 

Dividers and partitions

A rekeszosztók segítenek a műveletek egyszerűsítésében, helytakarékosságban, valamint a tárolt áruk áttekintésében és gyors elérésében. A rekeszosztók és elválasztók használatával megadhatja az egyes tálcákhoz szükséges tárolóhelyek pontos számát. Az egyes rekeszek méretét is meghatározhatja; a rendelkezésre álló helyen a tárolt áruk méretéhez igazodva maximalizálja a sűrű raktározást. Minden rekesz címkével vagy leírással láthetó el, ezáltal gyorsítja fel a tárolt alkatrészek visszakeresését. A válaszfalak és elválasztók bármikor könnyen átkonfigurálhatók a raktározott cikkek méret, illetve mennyiségi változásainak megfelelően.

 

Tartóelemek és speciális felszerelések

 

Holders and special equipment

Speciális tartószerkezeteket alkalmazhatunk szerszámok, formák, szerelvények könnyű és biztonságos tárolására és visszakeresésére. Ezenfelül az automatikus vagy manuális tálcakihúzás
megkönnyíti a daruk, emelőszerkezetek alkalmazását. Speciális alkalmazások számára a kezelőnyílás áthelyezhető padlószintre, ezáltal villás targoncával is könnyen elérhetővé válik.

Alkalmazási területek:
  • Pótalkatrések
  • Karbantartás és javítás
  • Szerszámok és minták
  • Szerelvények
  • Kötőelemek
  • Készáruk
  • Puffer tárolás
Brosúra letöltése
 
OK