Opciók

fokozza raktára hatékonyságát

A Kardex Remstar Shuttle XP a számos elérhető opciónak köszönhetően a telepítés előtt vagy után növekvő rugalmasságot biztosít. A készülék átméretezhető, áthelyezhető vagy tetszés szerint módosítható, hogy megfeleljen a megváltozott üzleti, felhasználási vagy üzemi követelményeknek.

 

Többek között integrált pick-to-light rendszerek, vonalkódolvasók és szoftverinterfészek szavatolják a lehető legnagyobb pontosságot.  

 

Épületen kívül történő telepítés

 

Installation outside buildings

A meglévő üzemi kapacitás növelése érdekében a Shuttle XP készülékeket az üzemen kívül is lehet telepíteni. A raktározott áruhoz ebben az esetben a falazatban külön e célra kialakított nyíláson át lehet hozzáférni.

 

Félautomata / automatikus tálcakiadó

 

Manual/automatic tray extraction device

A tálcakiadót azért fejlesztették ki, hogy megkönnyítsék az emelőszerkezettel mozgatható nehéz vagy terjedelmes áruk kivételét illetve bemozgatását a tároló tálcákba. Az automata tálcakiadó elvégzi a tároló tálca kezelőnyílás elé, illetve viszsza történő automatikus mozgatását. Így biztosítható az áru egyszerűbb áthelyezése egy opcionálisan rendelkezésre álló szállítókocsira.

 

Szinteket átkötő telepítés

 

Installation over several floors

A liftes raktári automaták akár szintek átkötésével is telepíthetők, a front és a hátoldalon készülékenként akár 6 db kiszolgáló nyílással. Galériák hozzáépítésével lehetővé tehetjük, hogy a különböző szintekről egyidőben üzemeltessék a készüléket (feltöltés az egyik szinten, míg a kiszedés egy másik szinten zajlik).

 

Dupla kitárolás funkció

 

Shuttle XPmultiple

A „dupla kitárolás“ funkciónak köszönhetően lehetőség van a kiszolgáló nyílásban két szint használatára is. A tálca megérkezik az első kitárolási szintre, majd az ajtó bezáródik. Miközben az operátor elvégzi a kívánt kitárolást, a második tálcát a ké- szülék a záróajtó mögött készenlétbe helyezi.

 

Pick-to-light

 

Pick-to-light

Az operátor produkitivitásának, az áteresztőképességnek, valamint a pontosságnak növelésére a Kardex Remstar különböző integrált pick-to- light megoldásokat kínál: a Shuttle XP rendszereket a kezelőnyílásban pozíciókijelzőkkel, lézer pointerekkel és visszaigazoló kapcsolókkal lehet ellátni.

 

Vonalkódolvasó eszközök

 

Bar code scanners

A gyorsan és könnyen integrálható vonalkódolvasókkal a rendelések azonosíthatóak, kiszedhetők és visszaigazolhatók.

 

Konvejor rendszerek

 

Conveyor systems

A gyors komissiózás és a rendelések konszolidálása érdekében a munkaterületek összekötése optimális megoldás. Az áruk automatikusan érkeznek a kiszolgáló nyílásba majd kiszedés után bekerülnek a konvejoron található szállítódobozok valamelyikébe.

 

Kezelő- és emelőszerkezetek

 

Manipulation and lifting equipment

Az emelőszerkezetek, daruk, befogók és robotok egyszerű integrálása lehetővé teszi az ergonomikus anyagmozgatást.

Alkalmazási területek:
  • Tételes kigyűjtés
  • Kötegelt kigyűjtés
  • Konszolidálás
  • Rendezés
  • Készletfeltöltés
Brosúra letöltése
 
OK