Felépítés

A legmagasabb minőségben gyártott alkotóelemek

A rendelkezésre álló helyiség magasságának teljes kihasználásával és az áruk 25 milliméteres illesztésenkénti raktározásával a Shuttle XP minimális alapterületen kínál maximális raktárkapacitást. Minden egyes tálcán lévő áru magasságát az Optiflex technológia és az elektronikus magasságmérő vizsgálja meg, a rendkívül sűrű raktározás megvalósítása érdekében.

 

Ez a technológia teszi lehetővé a különböző magasságú áru hatékony raktározását - a legkisebb csavartól a dobozos vagy raklapos raktározásig - egyetlen készülékben. Minden készülék különböző biztonsági funkcióval van felszerelve, hogy biztosítsa az operátorok és a raktározott áruk biztonságát. Ezek közé tartozik, például a tolóajtók esetében, minden kiszolgáló nyílásban elhelyezett biztonsági fényfüggöny, amely közvetlenül a hozzáférési nyílás előtt helyezkedik el, és felügyeli az egész munkaterületet.

 

Extraktor

 

Components - Extractor

Az extraktor gombnyomásra vagy vonalkód beolvasása útján a kívánt tálcát nagy sebességgel vagy közvetlenül a kiszolgáló nyíláshoz, vagy vissza a készülékben lévő szabad tárhelyre szállítja.

 

Tolóajtók

 

Components - Shutter doors

Az emberek, a készülék és a raktározott áru védelme és a zajkibocsátás csökkentése érdekében az automata záróajtók minden készülék szériafelszerelését képezik.

 

L-profilú kiszolgáló nyílás

 

Components - L-profiles in the access opening

A kiszolgáló nyílás oldalfalai L-profillal vannak ellátva, így több tálca helyezhető el a nyílásban (kettős hozzáférésű kezelés). Ezenkívül a munkapult magassága egyedileg az operátor magasságához állítható.

 

Biztonsági fénysorompó

 

Components - Safety light barrier

Ha közvetlenül a kiszolgáló nyílás elejébe telepített biztonsági fénysorompó aktiválódik, a készülék összes mozgása azonnal leáll.

Alkalmazási területek:
  • Tételes kigyűjtés
  • Kötegelt kigyűjtés
  • Konszolidálás
  • Rendezés
  • Készletfeltöltés
Brosúra letöltése
 
OK