Kardex Remstar Shuttle XP

Liftes rendszerű raktári automaták helytakarékos tároláshoz

A Kardex Remstar Shuttle XP liftes rendszerű raktári automata rugalmasan alakítható, így teszi lehteővé, hogy számos iparág számára megfelelő megoldást nyújtson a raktározásra és komissiózásra.

 

Shuttle XP 250/500

 

Shuttle XP 250/500

Apró alkatrészek és könnyű súlyú áruk rugalmas raktározása

Legyen szó akár apró alkatrészek akár kis mennyiségű rendelések komissiózásáról, hőmérséklet szabályozásról, vagy akár tiszta téri feltételek biztosításáról, a Shuttle XP 250/500 megbízhatóan teljesíti a speciális raktározási feladatokat.  

 

Shuttle XP 700

 

Shuttle XP 700

Közepes méretű tételek sűrű ratározása

A Shuttle XP 700 akár 725 kg tömegű árucikket mozgat, így ideális megoldás a nehéz szerszámok, alkatrészek és pótalkatrészek hatékony raktározására és komissiózására. 4,05 méter átmérőig, a nagyobb termékek is könnyedén elhelyezhetők.

 

 

Shuttle XP 1000

 

Shuttle XP 1000

Nehéz áruk raktározása
A nagy teherbírású tálcákkal a Shuttle XP 1000 akár 1000 kg árut is képes kezelni.
 A nehéz áru kezelését kiterjedt integrált, gyárilag felszerelt daru és a raklapok közvetlen tárolására szolgáló mechanizmus segíti.

 

Shuttle XPmultiple

 

Shuttle XPmultiple

Szűk helyek optimális kihasználása
A Shuttle XPmultiple szűk helyen is optimálisan növeli a tárolókapacitást. Legfeljebb négy raktári lift is telepíthető egymás mögé, melyek hatékonyan működnek egymással egyetlen kiszolgáló nyílás használatával, így helytakarékos módon csökkenti le a gyalogutakat.

 

Vezérlés

 

Control system

Vezérlés okosan
A Logicontrol modern érintőképernyős kialakítása jelentősen optimalizálja ergonómiai és hatékonysági szempontból egyaránt a Kardex Remstar raktár és komissiózó rendszereit.

 

Szoftver

 

Software

Hatékony raktámenedzsment szoftver

A Power Pick Global segít Önnek a feldolgozási idők csökentésében, lerövidíti a gyalogutakat, és gyorsabb, precízebb komissiózást tesz lehetővé a teljesítmény növelésével.

 

 

 

 

 

Az elv

A Shuttle XP moduláris felépítésű liftes rendszerű raktári automata egy önmagában zárt rendszer, ahol a készülék a tálcákat az első és hátsó harmadában vertikáliselrendezéssel tárolja. A közepső szegmensben közlekedik a lift, amely a kért árut tároló tálcákat gombnyomásra vagy vonalkód olvasással automatikusan a kiszolgáló nyílásba szállítja. A Shuttle XP moduláris felépítésének köszönhetően lehetőségünk van a készülék magasságának valamint a kiszolgáló nyílások számának megváltoztatására a telepítést megelőzően vagy azüzembehelyezés után. A belmagasságtól függően a hagyományos rendszerekhez képest akár 85 százaléka megtakarítható a raktárterületnek. A készülék az Optifl ex technológia alkalmazásával minden tálcán megméri a raktármagasságot és 25 mm-es lépésekben megkeresi a tárolási lokációt. Így a termékek a lehető legkisebb helyen kerülnek eltárolásra.

 

Rugalmas és hatékony raktározás

A Shuttle XP moduláris kialakításának köszönhetően szinte bármilyen belmagassághoz könnyedén illeszthető. A Shuttle XP készülék magasságát 100 milliméteres lépésekben növelhetjük, amely sokoldalú megoldássá teszi. A készülék könnyedén áttelepíthető és hozzáigazítható az új belmagassághoz
modulok hozzáadásával vagy eltávolításával.

 

Beillesztés az adott épületbe

Amennyiben a készüléket szintek átkötésével telepítik, maximálisan 6 kiszolgáló nyílás helyezhető el a készülék elő és hátoldalának bármely pontján, és azok pozíciója később kérésére bármikor megváltoztatható. A minden kiszolgáló nyílásban megtalálható automata záróajtó megelőzi a huzat kialakulását, valamint védelmet nyújt a felhasználó és a tárolt áru számára.

Előnyök
 • Gyorsabb hozzáférési idők
 • Fejlett árukezelés
 • Nagyobb raktárkapacitás kisebb alapterületen
 • Pontos leltárkészlet a belső ERP
  rendszerhez történő integrálással
 • A kezelők és a raktározott áru
  fokozott védelme
 • Fejlettebb ergonómia
 • Moduláris bővíthetőség

 

Brosúra letöltése
Download Brochure
Kardex Remstar ShuttleXP Download
 
OK