Megamat

Takarítson meg helyet, növelje a termelékenységét

A Megamat automatizált, számítógéppel vezérelt, körbeforgó polcrendszer. Központi raktárként vagy integrált anyagmozgató megoldásként használható. A Megamat a kompakt és robusztus felszereltségének köszönhetően csak kevés alapterületet igényel, és teljesen kihasználja a meglévő tér magasságát.

 

Előnyök:

 

Helytakarékos – a rendszernek csak kis alapterületre van szüksége, és a kompakt és stabil konstrukciója révén maximálisan kihasználja a csarnok meglévő magasságát.

Időtakarékos – a Megamat jelentősen csökkenti a be- és kitároláshoz, valamint a komissiózáshoz szükséges időráfordítást.

Munkavédelem – úgy becsüljük, hogy a Shuttle alkalmazásával akár 80%-ig is csökkenthető a fizikai igénybevétel.

Pontosság – a raktározási pontosság rendszeresen meghaladja a 99%-ot.

Biztonság – számos módon bővíthetők a biztonsági funkciók, pl. PIN kód hozzárendelésével hozzáférési jogosultságok adhatók.

Ergonómia – lépcsőkön szaladni, létrákra mászni, nehéz terhek emeléséhez lehajolni stb. – mindez a múlté. Minden egyes rekesz automatikusan a kiszolgáló nyíláshoz fordul. A kiszolgáló nyílás ergonomikus munkamagasságban van.

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 

A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

OK