Kardex Remstar Megamat RS

A két világ legjobbja: összekapcsolja a haladást és a hagyományt a raktártechnikában.

Kardex Remstar Megamat RS - Fortschritt in der Lagertechnik

A Megamat RS egy automatizált körbeforgó polcrendszer, mely a páternoszter működésmódján alapul, és az „áru a felhasználóhoz“ elv szerint dolgozik – tökéletesen alkalmas a gyakori hozzáférést igénylő árukhoz.

 

Megamat RS 180

 

Megamat RS 180

Könnyű áruk hatékony raktározása és gyors elérése

A Megamat RS 180 a legjobb megoldás, ha textíliák, vagy apró alkatrészek dobozos raktározásáról van szó  - például a vendéglátópiparban, vagy az egészségügyben, a gépjárműgyártásban és a gépiparban, valamint az elektronikai iparban.

 

Megamat RS 350

 

Megamat RS 350

Ideális a közepes méretű árukhoz

A Megamat RS 350 ideális megoldás szerszámok és alkatrészek tárolására, visszakeresésére. A lehetséges alkalmazások széles skáláján az egyes tálcák 350 kg-ig terhelhetők.

 

Megamat RS 650

 

Megamat RS 650

Nehéz cikkek tárolása tálcánként 650 kg-ig

A Megamat RS 650 különböző területeken használható. Sokféleképpen beépíthető például a termelési folyamatba, akár félkész termékek köztes raktározási megoldásaként vagy puffertárolóként szárítási fázisok közben.

Innováció karnyújtásnyira

Az új gépvezérlés jelentősen javítja a Kardex Remstar automatikus raktár- és komissiózó rendszerek ergonómiáját és a felhasználás egyszerűségét.
→ Tudjon meg többet a vezérlésről

Növelje produktivitását!

Növelje és optimalizálja raktárkapacitását, tegye gördülékennyé a komissiózási folyamatokat, csökkentse a költségeket a produktivitás növelése érdekében. Power Pick Global raktárkezelő szoftver növeli a tároló kapacitásának hatékonyságát: biztonságos befektetést kínál most és a jövőben egyaránt.
→ Tudjon meg többet szoftver megoldásainkról

A lehető legjobb megoldás a biztonságos munkavégézésre és a raktározott áruk védelmére

A kezelő személyzet és a raktározott áru optimális biztonsága érdekében mindegyik készülék különböző biztonsági elemekkel van ellátva. Ezek közé tartoznak többek között a minden kezelőnyílásban megtalálható
automata záróajtók és a közvetlenül a kezelőnyílás előtt elhelyezett, az egész munkaterületet ellenőrző személyvédelmi fénysorompó.

→ olvasson tovább a biztonsági funkciókról

Működési elv

A KARDEX MEGAMAT RS egy automatizált körbeforgó polcrendszer, mely a páternoszter működésmódján alapul, és az „áru a felhasználóhoz” elv szerint dolgozik – tökéletesen alkalmas gyakori hozzáférést igénylő áruk tárolásához. A Megamat RS kompakt kialakításának köszönhetően maximális raktárkapacitást tud biztosítani a legkisebb alapterületen. Ezáltel növeli produktivitását és hatékonyságát. 

 

Telepíthető akár önálló körbeforgó polcrendszerként, vagy szinteket összekötve, több kezelőnyílással akár 10 méteres magasságig. Minden Megamat alkalmazható önállóan (stand alone), vagy szükség esetén kapcsolt rendszerben bővíthető.

 

A Kardex Remstar Megamat RS készülék megfelelő választ ad a holnap kihívásaira.

Energiahatékony technológia

Visszanyerés helyett alacsony energiafogysztás: A villanymotor, a nagy hatásfokú hajtómű, valamint a  frekvenciaváltó tökéletes összjátékának köszönhetően az új Kardex Megamat RS fogyasztása ma akár 40 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt. Az eredmény: érezhetően minimális fenntartási költségek (TCO).

Előnyök:
  • rövid ciklusidők – minden egyes cikk gyors elérése
  • a sűrű raktározásnak köszönhetően raktárterület szabadul fel
  • minimális alapterületen maximális raktárkapacitás
  • az új innovációknak köszönhetően jövőbiztos megoldás és  a készülék moduláris felépítése miatt bármikor bővíthető rendszer
  • számos biztonságos működést elősegítő fejlesztés és ergonómikus tervezés
  • Logicontrol raktármenedzsment
  • megnövelt szedési pontosság
  • Energiahatékony technológia   
75 % additional floor space
 
OK