Kardex Remstar Megamat RS

Többszintű biztonsági funkciók teszik lehetővé a kezelő, a készülék és a raktározott áruk lehető legjobb védelmét

A kezelő személyzet és a tárolt cikkek optimális védelme!

 

Már a standard készülékeknél a kiszolgáló nyílásában szabványosan felszerelt biztonsági fénysorompó védőberendezésének köszönhetően a kezelő optimális védelem alatt áll a munkahelyi balesetekkel szemben. A zárható tolóajtók segítségével megelőzhető a jogosulatlan hozzáférés és a tárolt áru eltulajdonítása. A teljes készülék, vagy az egyes tálcák jogosulatlan hozzáférés elleni védelme is lehetséges egyedi jelszavak, vagy RFID-chipek használatával a kezelők hozzáférése korlátozható.


A maximális biztonság érdekében a Kardex Remstar négyszeres védelemmel látja el a Megamat RS készülékeit:

 

 • Kézi hajtókar vészhelyzet esetére
  Még áramkimaradás esetén is a kézi kar folyamatos hozzáférést biztosít a tárolt termékekhez.
 • Automatikus láncfeszítő
  Az új láncfeszítő jelentősen csökkenti a lánc terhelését és kopását. Az új fejlesztésnek köszönhetően készüléke megbízható és hosszú élettartamú
 • Könnyen kezelhető tolóajtó
  A zárható tolóajtó különösen halkan csukódik. Automatikusan, vagy manuálisan működtethető, egy kézzel is nyitható, így biztosítva az egyszerű használatot és a folyamatos készenlétet.
 • Új Clip System
  Az innovatív Kardex Remstar kliprendszer lehetővé teszi a panelek egyszerű, gyors és rendkívül biztonságos összeszerelését. A megnövelt rendszerstabilitás garantálja a felhasználók és a tárolt áru maximális védelmét.

 

Brossúra letöltése
 
OK