Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

PLUS szerviz

Maximális rendelkezésre állás

A PLUS szervizünk az Ön berendezésének tartós jövedelmezőségét biztosítja. A karbantartás mellett ez a csomag bővített telefonos támogatást is nyújt munkanapokon munkaidőben, igény szerint pótalkatrész-gazdálkodással kiegészítve.

A PLUS szerviz a következőket tartalmazza:

Készenléti szerviz – technikusunk a legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik. Egyedi, pontosan az Ön igényeire szabott szervizterv szabályozza a reakcióidőket – munkanapokon a szokásos üzleti órákban vagy igény szerint szünet nélkül, napi 24 órában, az év mind a 365 napján, így mindig a rendelkezésre állunk.

Telefonos támogatás – közvetlen vonalat kap a Kardex Remstar céghez. A házon belüli szolgálatunkon keresztül kapcsolatba léphet a kiképzett és tapasztalt munkatársainkkal, akik igény szerint a nap bármely órájában az Ön rendelkezésére állnak. Céltudatosan feltett kérdésekkel és útmutatásokkal, az Ön képzett munkatárásaival közösen, számos probléma már távdiagnosztika keretében is megoldható.

Karbantartás – aktív karbantartó menedzsmentünk biztosítja a berendezések magas fokú rendelkezésre állását, az állásidők minimalizálását és az Ön beruházásának értékállóságát. A fenyegető kopások és károk már időben felismerhetők és elháríthatók.

Pótalkatrészek – az értékes, eredeti pótalkatrészeink kivitelükben és funkciójukban tökéletesen illeszkednek az Ön rendszereihez. Megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és maximálisan biztosítják a gépek rendelkezésre állását és a stabil gyártási folyamatokat.

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

 
OK