Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Szerviz

Ott vagyunk – mindegy, hogy hol és mikor van szüksége ránk

Akár 4 órás Gyorsszerviz a hét minden napján

 

Gyorsszerviz szolgáltatásunk ügyfeleinknek szakszerű megoldást kínál a nap 24 órájában.


Munkanapokon 8:00-17:00 között a Hot Line telefonos segítségnyújtással, a bejelentések több mint 50%-ban azonnali megoldást tudunk biztosítani.


Szerviz technikusaink az ország egész területén az Önök rendelkezésére állnak, hogy gyári alkatrészekkel, összesen több mint 5 évtizedes szerelési tapasztalattal tartsák készenlétben készülékeiket.


Többet nyújtunk a kiterjesztett szerviz szolgáltatásunkkal- mely egyedi igényekre szabva-, nonstop  0-24 órás telefonos segítségnyújtással, és 4-, 6-, 8-, 12-  és 24-órás reakcióidővel, garantáljuk az Önök helyszíni támogatását.

Tartalom szerint két típusú szolgáltatás közül is választhat: ESSENTIAL | PLUS.

ESSENTIAL

Az ESSENTIAL szervizünk alapozza meg berendezésének hosszú távú és hatékony üzemelését. Már ez a szervizcsomag is többet nyújt a törvényben előírt minimális kötelezettségeknél. Minősített szerviztechnikusaink, a tapasztalatunk és a tudásunk garantálja rendszerének rendelkezésre állását és értékállóságát.

 

PLUS

A PLUS szervizünk raktárának tartós jövedelmezőségét biztosítja. A karbantartás mellett ez a csomag bővített telefonos támogatást is nyújt a hét mind a 24 órájában, nagyon hatékony pótalkatrész-gazdálkodással kiegészítve. 

 

Ezekhez és további egyedi szolgáltatásokhoz szívesen kifejlesztünk egy Önnel együtt testre szabott szerviztervet.

 

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com

Brosúra letöltése
 
OK