Megfontolandó dolgok a raktártárolási rendszerről

A Jellegzetességek és Funkciók

Kardex Remstar Tárolórendszer

Sok raktártárolási rendszert találhatunk és mindegyik a legjobbnak igérkezik, de ha tényleg jól akar helyet megtakarítani a raktárában akkor sok dolgot kell megfontolnia amikor meghoz egy döntést.

  • A Jellegzetességek és Funkciók. Ez arra utal, hogy mire képes a raktártárolási rendszer. Más szóval, hogyan működik, hogy képes legyen biztosítani a raktártárolás folyamatát ? Milyen eredményeket várhat el ettől a rendszertől amikor anyagokat és termkeket kell tárolni? Vannak-e olyan jó tulajdonságai amik tényleg hasznosak az Ön raktármenedzsmenti feladataihoz? Önnek ezeket a tényezőket kell megfontolnia elősször és így tényleg egy hasznos és ténylegesen jó raktározási rendszert tud kiválasztani.
  • A Szerkezet vagy Felépítés. Ez arra utal, hogy a rendszer, hogy van kiépítve. Más szóval, mennyire tartós és mennyire bisztonságos belső térben és a használata? Tudja e garantálni a biztonságot a dolgozóknak ezzel a rendszerrel? Elég tarós-e ahoz, hogy sokáig tartson? Ezeket a tényezőket kell elősször megfontolnia, hogy elkezdhesse a raktározást Így Önt nem fogják drága javítások és karbantartások zavarni a rossz felépítés miatt.
  • Az Ár. Ez arra utal, hogy ez a rendszer mennyibe kerül és, hogy önnek mennyit kéne fizetnie ezért a rendszerért. Más szóval, megéri-e az ára ? Ez egy jó árték-e a pénzéért vagy gazdaságos-e? Ha olyan tárolási rendszert szeretne ami barátságos a pénztárájához akkor ezeket a tényezőket is megkell fontolnia.
  • A Fejlesztő. Ez erra a utal, hogy ki csinálta ezt a tárolási rendszert. Más szóval, Milyen a hírneve a fejlesztőnek? Ők állnak-e a legjobb beszállító hírében a raktár menedzsent rendszerekben? A minőségről és a legjobb jellemzőkről híresek-e a tárolási rendszerükben ? Megkell fontolnia ezt a tényezőt is és így elkezdheti a rendszert amit egy hiteles fejlesztő csinált.
  • A Visszajelzés. Ez arra utal, hogy a tárolási rendszert hogyan értekélték az előző használói és raktártuljdonosok. Más szóval, a rendszert pozítívan vagy negatívan értékelté az előző használói ? Mit mondtak a rendszerről ? ezeket a tényezőket is megkell fontolnia így lessz arról fogalma, hogy mit várhat el az adott rendszertől és hogy ez-e az a tárolási rendszer ami megfelelőaz ön raktárának.


Összefoglalásképp, Nem lehetetlen olyan tárolási rendszert találni amibe akármilyen tárgyat el tud helyezni. Amíg a rendszer megfelel a fent említett tényzők tekintetében az ön elvárásainak, addig mondhatjuk azt, hogy tökéletes az ön raktárának tárolási rendszernek.


Referenciák
Hydravalve – gépalkatrészek és tartozékok hatékony raktározása

Hydravalve – gépalkatrészek és tartozékok hatékony raktározása

A Hydravalve ipari szereplőknek szállít alkatrészeket és tartozékokat csővezetékekhez és szelepekhez...


Continental - Tűzvédelmi rendszer kiépítése autóelektronikai részegységek biztonságos raktározására

Continental - Tűzvédelmi rendszer kiépítése autóelektronikai részegységek biztonságos raktározására

Continental Automotive Romania fő profilja autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramkö...


Frank Mohn - Alkatrészek testreszabott raktározása

Frank Mohn - Alkatrészek testreszabott raktározása

Frank Mohn – a búvárszivattyú rendszerek gyártója – a Kardex Remstar tároló rendszereinek széles kör...


Brosúra letöltése