Adatvédelmi rendelkezések

A Kardex AG komolyan veszi az adatvédelmet, és számunkra fontos az átláthatóság. Ezért szeretnénk elmagyarázni Önnek a következőkben, hogy milyen információkat rögzítünk weboldalunk meglátogatásakor, és hogy hogyan használjuk ezeket az információkat.

Amennyiben Ön weboldalunkra látogat, webszerverünk a rendszerbiztonság céljából ideiglenesen rögzíti a kérés adó számítógép domain nevét vagy IP címét, valamint a hozzáférési dátumot, a kliens fájlkérését (fájlnév és URL), a HTTP válaszkódot és azt a weboldalt, amelyről Ön felkeres bennünket, valamint a kapcsolat keretében átküldött adatok terjedelmét. Részben úgynevezett „sütik“ (cookie) formájában tárolunk információkat az Ön számítógépén, hogy weboldalunkat tetszése szerint optimalizálni tudja. További személyes adatokat, mint név, cím, telefonszám vagy e-mail cím nem rögzítünk, kivéve, ha Ön önként közli velünk ezeket az adatokat, pl. hírlevelünk megrendelésekor.

Személyes adatait alapvetően csak műszaki kapcsolattartásra és weboldalunk javítására használjuk az Ön igényei és követelményei kielégítése céljából. Adatainak tanácsadási, reklám- vagy piackutatási célból történő feldolgozása csak az Ön kifejezett beleegyezésével történik.

 

Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com