Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

SMD tekercsek egyszerű kezelése

A Kardex Remstar SmartPick 5200 szoftvercsomagja optimalizálja az elektronikai gyártás folyamatait.Az autóiparban, a repülőgépgyártásban, az orvos-technológiában és a gépészetben egyaránt – manapság alig létezik olyan szektor, ahol az elektronika nem játszik szerepet. A Kardex Remstar most egy olyan szoftvercsomaggal állt elő, amit kifejezetten ennek a szektornak terveztek. Ezzel az elektronikai gyártók folyamatai rugalmasabbá, produktívabbá és költséghatékonyabbá válnak.

Az SMD tekercseket szállító komissiózó kocsik  fontos szerepet játszanak az apró alkatrészeket is magába foglaló SMD-k hibamentes és hatékony összeszerelésében. A Kardex Remstar új SmartPick 5200 szoftvercsomagjának segítségével sokkal produktívabb és költséghatékonyabb módon is megszervezhetőek az elektronikai gyártás, feldolgozás és kereskedelem folyamatai - mint például az SMD tekercsek tárolása, visszakeresése, válogatása a komissiózó kocsikon, illetve a felesleges anyagok visszaszállítása a raktárhelyre. A szoftver lehetővé teszi az SMD gyártósorok gyors átalakítását anyag- és időveszteség nélkül. Speciális szoftvermegoldások segítik a Kardex Remstar kínálatában megtalálható tárolórendszerek- páternoszterek, illetve liftes rendszerű automaták működését.


SMD tekercsek gyors és egyszerű betárolása
A SmartPick 5200 szoftvercsomag a Power Pick Global (4.0) legújabb verzióján alapul. A Kardex saját raktárkezelő szoftverén található alapvető funkciók mellett a csomag tartalmaz egy speciális eszközt az SMD tekercsek kezeléséhez, gyártási és sorozatszám-, történet dokumentáláshoz, költséghely és minimális készletgazdálkodás kezeléséhez, és ezen kívül még sok mást is. Mindenekelőtt az SMD alkatrészek kezeléséhez használt eszköz teszi egyszerűbbé és átláthatóbbá az elektronikai gyártási folyamatokat. Csak egy példát említve, a rendszer információt nyújt arról, hogy egy lekért SMD tekercsről hány komponens van használatban adott időben egy gyártósoron, és mennyi áll még rendelkezésre más gyártósorokhoz. A tekercs a fennmaradó készlettel visszakerül a tárolóhelyre anélkül, hogy a tétel- vagy sorozatszámokat át kellene csoportosítani. A tétel- vagy sorozatszámok hatékony kezelése hozzásegíti az elektronikai gyártóipar ügyfeleit a termékeik nyomon-követhetőségének a biztosításához.


Marc A. Zenses, a Kardex Remstar megoldás/termékmenedzsment igazgatója, kifejtette: "A SmartPick 5200-al az elektronikai gyártási folyamatok leegyszerűsíthetőek és felgyorsíthatóak, tárhelyet spórolnak meg és a válogatás pontossága akár 99 százalékig is növelhető."


Alkalmazás-specifikus szoftvermegoldások
A Power Pick Global 4.0 raktárkezelő szoftver rugalmasan használható és rendkívül változatos alkalmazási területeket fed le - a gyártástól az elosztási logisztikáig. Az elektronikai gyártók számára készült SmartPick 5200 mellett elérhető a Cleverstore 1000 szoftver, amely árucikkek egyszerű tárolására, visszakeresésére és készletgazdálkodásra szolgál; illetve a SmartPick 6000, amely különböző stratégiákat alkalmaz a különösen hatékony válogatás érdekében, beleértve a kötegválogatást és a többfelhasználós kigyűjtést is.
Minden szoftvercsomag szabadon bővíthető. Ha egy ügyfélnek kiegészítő funkcióra van szüksége, akkor azt megkaphatja anélkül, hogy eggyel nagyobb csomagra kellene váltania. "Mivel a szoftver szakértőink házon belül vannak, így megtehetjük, hogy rugalmasan kezeljük a vevőink igényeit miközben kiváló ár-érték arányt kínálunk," nyilatkozza Marc A. Zenses. Nem csak a Kardex Remstar automatizált raktározási rendszereket lehet a Power Pick Global 4.0 segítségével vezérelni és kezelni, hanem egyéb tároló egységek (mint a statikus polcok) is ellenőrizhetők/vezethetők vele.

More information:
SMD tekercsek egyszerű kezelése 153 KB

Brosúra letöltése


 
OK