Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Nehéz cikkek könnyű tárolása

crane handling

Az integrált daru megkönnyíti a nehéz áruk betárolását a raktárrendszerbeA nehéz vagy nagyméretű cikkek betárolása gyakran időigényes és külön berendezés szükséges hozzá. A Kardex Remstar új megoldása a Shuttle XP 1000 típusú készülék, amely beépített függődaruval van felszerelve. Az integrált daru nagyobb hatékonyságot és ergonómiát eredményez a gyártás és a karbantartás területén.

Legyen szó akár motorokról, járműajtókról, nagyméretű szelepekről vagy szerszámgépekről – a nehéz vagy nagyméretű cikkek gyors hozzáférhetősége növeli a termelékenységét a gyártás területén, illetve a hatékonyságot a karbantartás terén. A Kardex Remstar intralogisztikai szolgáltatóként az új Shuttle XP 1000 rendszerrel speciálisan ezekre az alkalmazási területekre kínál helytakarékos megoldást a gyárilag felszerelt függődaruval. A daruval a nehéz alkatrészek betárolása és hibamentes hozzáférése ergonomikusan, biztonságosan és gyorsan végezhető. A daruval az alkatrészek közvetlenül a Shuttle XP 1000 rendszer tálcáira helyezhetők. A daru elektromos hajtású, és a Shuttle XP 1000 készülék teherbíró profiljaihoz van rögzítve. A daru a kitárolt tálca elé is kihúzható, így a nehéz áruk a földről vagy raklapról is felemelhetők.

Nincs több várakozási idő
A raktárrendszerbe integrált függődaru – a csarnokdaruval ellentétben – mindig rendelkezésre áll. Ennek köszönhetően a raktári és a gyártási személyzetnek nem kell többé várakoznia, valamint szükségtelenné válik a kiegészítő berendezések fenntartása a szükséges alkatrészek be- és kitárolásához.

Piacorientált megoldás
A Kardex Remstar új, integrált daruval felszerelt Shuttle XP 1000 raktárrendszere egyedülálló a piacon. A megoldással az intralogisztikai szolgáltató speciálisan a gépgyártás, a járműipar, az olaj- és gázipar, valamint a karbantartási részlegek követelményeit szolgálja ki. A raktárberendezés kompakt kialakításának köszönhetően akár 80 százalékkal is csökkenhet a raktározáshoz szükséges alapterület. A felszabaduló alapterület a gyártás bővítésére használható fel.

Rugalmas raktárrendszer
A gyártásban bekövetkező gyakori változások az üzemen belüli anyagáramlások optimalizálását teszik szükségessé és egyben versenytényezővé. Az integrált daruval felszerelt, új Shuttle XP 1000 rendszer optimálisan igazodik a gyártás egyre rugalmasabb kialakításához. A gyártásban bekövetkező változások esetén a raktárlift nagyobb ráfordítások nélkül átköltöztethető. A berendezés nem igényel speciális alapozást.

More information:
Nehéz cikkek könnyű tárolása 71 KB
 
OK