Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Maximális felhasználói kényelem

Maximális felhasználói kényelem

Maximális felhasználói kényelem

A Kardex Remstar bemutatja a dinamikus raktárrendszerek új generációs vezérlésétA Kardex Remstar bemutatja a dinamikus raktárrendszerek új generációs vezérlését

A Kardex Remstar a 2013-as LogiMAT kiállításon Stuttgartban mutatja be a vertikális liftek és páternoszterek új Logicontrol vezérlését.
Ezzel a termékkel az intralogisztikai megoldások szolgáltatója kiterjeszti termékkínálatát egy intelligens vezérléssel a kisebb raktárak és az egyedülálló megoldások számára. Az új vezérlés egy panelen egyesíti a különböző funkciókat. Hardverből, szoftverből és egy kezelő terminálból áll, amely egy innovatívan tervezett  érintőképernyővel van ellátva. A Logicontrol két különböző változatban áll rendelkezésre a felhasználók igényeinek megfelelően.

"Az volt a célunk, hogy egy egyszerű és hatékony vezérlést hozzunk létre, amely könnyen kezelhető valamint ergonomikus", magyarázza Marc Zenses, a Kardex Remstar Product Management igazgatója. Az eredmény egy olyan új és innovatív gépi vezérlő központ, amellyel a raktárakban használt toll és papír már a múlté. Az új megoldás segítségével a felhasználók nemcsak egy megbízható és biztonságos vezérlést kapnak, hanem egy egyszerű és kényelmes raktár irányítási rendszert, amely lehetővé teszi, hogy bármikor ellenőrizzük a készletszinteket. Eltérően  a PC-alapú Kardex Remstar megoldásoktól, melyek kifinomultabb raktár irányítási tevékenységeket biztosítanak, a Logicontrol egy teljesen vezérlő-alapú megoldás, amellyel a vállalatoknak már nem kell pénzt kiadni költséges PC munkaállomásokra.
 
Egyetlen vezérlő akár három raktár rendszert, 1000 különböző cikket, 8.000 tárolási helyet és hét tároló méretet is kezelhet. Egyértelmű előny az ergonómia jegyében: az új operátor panel a numerikus billentyűzet mellett a már érintőképernyővel is rendelkezik, amely a kezelés egyszerűségét intuitív szintre emeli. Csak néhány kattintás - és a kezelő könnyen megtalálja a kért cikkeket, akár anélkül, hogy levenné a kesztyűjét, amelyben dolgozik.

Logicontrol 100 („Toll és papír”) szerepel a Shuttle XP és a Megamat RS rendszerekhez a Kardex Remstar által kínált csomagok között. Ez az új vezérlés felváltja az összes hagyományos toll és papír-alapú alkalmazást. Egy egyszerű tétel lista lehetővé teszi a felhasználónak, hogy hibamentes tárolási és visszakeresési műveleteket végezzen. Nincs más tennivaló, csak meghatározni a cikk tárolási helyét.

Logicontrol 200 („Hely-menedzsment") elérhetővé tesz számunkra minden olyan funkciót, amely a Logicontrol 100 esetében elérhető, kiegészítve egy egyszerű raktárkezelő funkcióval, mellyel meghatározhatóak dinamikus illetve fix raktárhelyek, így a felhasználók folyamatosan nyomon követhetik az anyagáramlást és a készletszintet.

A Logicontrol 200 segítségével alapvető jelentések nyomtatása is lehetséges. A vezérlő csomag opcionálisan felhasználói jogosultsággal is kapható minden felhasználó számára.

A Logicontrol 100 és a Logicontrol 200 külső billentyűzettel kombinálva Logicontrol 100Kés 200K-ként is elérhető.

 
OK