Kapcsolat

  +36 23 507 153

kapcsolatfelvétel

Horizontal Carousel újratöltve!

A Kardex Remstar továbbfejlesztette horizontális raktárrendszerét A Horizontal Carousel automata raktárrendszer ideális megoldást kínál a termelésben és a disztribúció területén, ahol a nagy komissiózási teljesítmény alapvető követelmény. Az intralogisztikai megoldásokat kínáló Kardex Remstar továbbfejlesztette sikeres termékcsaládját, hogy még rugalmasabban illeszkedjen az Ön igényeihez.A Horizontal Carousel ott van használatban, ahol a gyors reakcióidő, a nagy teljesítmény és a  rövid szállítási határidő határozza meg az üzlet sikerét. A megrendeléseket hatékonyan kérheti le rendszerünkkel, mely akár alacsonyabb belmagasságú épületeknél is telepíthető egyszintes kialakítással, maximum 4 méteres magasságig. A Horizontal Carousel különösen hasznos megoldást kínál, ha nagy teljesítményű komissiózás az alapvető követelmény.  Legyen szó a megrendelések kötegelt, vagy akár többfelhasználós komissiózásról a Kardex Remstar saját Power Pick Global raktármenedzsment szoftvere egyaránt alkalmazható. A szoftver lehetővé teszi, hogy állomásonként egy kezelő 400 rendelési sort is képes feldolgozni óránként.
Csúcsidőszakban a komissiózási teljesítmény még tovább növelhető második, illetve harmadik operátor munkájával..


Flexibilisebben alakítható polcok

A "kevesebb olykor több" elv szellemében újultak meg a polcrendszerek. Az új, állítható magasságú polcrendszer, 38 mm-ként állítható raszterosztással kétszer annyi beakasztási lehetőséget biztosít a tálcák rögzítéséhez, még nagyobb rugalmasságot és tárolókapacitást biztosítva. Ezen kívül több beállítási lehetőséget is kínál az új rendszer a polcok beépítésekor.
A tálcák előre és hátra is billenthetőek. A 14 mm-es perem minden polcnál megakadályozza a raktározott áruk elcsúszását. Ez a beállítási lehetőség a raktározott anyagokat vízszintes és előrebillentett pozícióban is optimálisan rögzíti. Ezen túlmenően a 26 mm-es tálcavastagság  stabilabb tálcakialakítást eredményez, így pontterehelés esetén is csökkenti
a meghajlás veszélyét.
Verziótól függően az egyéni igényekre szabható polcok teherbírása akár 450, 680, vagy 900 kg is lehet.


Még egyszerűbben méretezhető kialakítás

A fejlesztés során a fokozott moduláritás részeként az acélszerkezetek kialakításánál különösen nagy hangsúlyt kapott a könnyített anyaghasználat. Ezen felül az összetevők száma is csökkent. A telepítést követően bármikor csökkenthető, illetve növelhető a készülék mérete, lehetővé téve, hogy az ügyfél üzleti növekedéséhez  a rendszer rugalmasan igazodjon. Egy készülék hossza akár 46,7 méter is lehet, a lehető legnagyobb terhelhetősége 54,4 tonna. Az épület gerendázatára épülve is telepíthető a készülék, így garantálja a rendelkezésre álló alapterület optimális helykihasználását.


Kevesebb állásidő

A készülék új hajtásrendszerének továbbfejlesztésével a motor és hajtáselemeket sokkal könnyebben és gyorsabban lehet kicserélni, ha a raktári automata meghosszabbítására, vagy ha nagyobb (teherbírás) terhelhetőség kialakítására van szükség. Ez a fejlesztés lerövidíti az állásidőt, tovább növelve a rendszer rendelkezésre állását.

 
 
OK