Kardex Remstar Horizontal karusszel raktárak

Gyors visszakereshetőség és a rendelések hatékony kigyűjtése

A Kardex Remstar Horizontal vízszintes karusszellel az áruk gyorsan, megbízhatóan és költséghatékonyan elraktározhatók és kigyűjthetők.

Hatékony kigyűjtő állomás

A vízszintes karusszelek optimálisan kihasználják a meglévő helyiség hosszát. A vízszintes karusszel elülső oldalának közepén elhelyezkedő kiszolgáló nyílás és a gépek elrendezése az. ún kigyűjtő állomásokon gyors hozzáférést biztosít a kigyűjtést végző személy számára minimális helyigény mellett, mellyel csökkenthető a hagyományos, polcos tárolási rendszerrel dolgozó személyzet számára általában szükséges mozgási idő.
További előny ezen felül, hogy az egy kigyűjtő állomáshoz tartozó összes vízszintes karusszel egyidejűleg dolgozik. Ez állandó hozzáférést biztosít az árukhoz, és minimálisra csökkenti a személyzet improduktív várakozási idejét.

A rendelések hatékony kigyűjtését a Horizontal egy raktárkezelő szoftverrel (pl. Kardex Remstar Power Pick Global) történő összekapcsolása és különböző optikai kijelző elemek alkalmazása biztosítja. A kigyűjtés hatékonysága
 tovább növelhető kigyűjtési stratégiák alakmazásával, pl. gyűjtőkomissiózással.

Brosúra letöltése
Kapcsolat

További információkkal készséggel áll rendelkezésére a Kardex Remstar csapata:

 

 

kapcsolatfelvétel

contact.remstar.hu(at)kardex.com