Kapcsolat

  +36 23 414 011

kapcsolatfelvétel

Email

A Kardex Remstar szélesíti sikeres együttműködését az Intertex vállalattal

A Kardex Remstar további Intertex-termékeket vesz fel automatizált raktározó és kiszolgáló megoldásainak választékába a jövőbeli nemzetközi projektekhez. E lépésnek köszönhetően a svájci intralogisztikai vállalat mostantól a terhelési osztályok páratlan és széles körű választékát kínálja.

 

A Kardex Remstar az „árut a felhasználóhoz” elvet szem előtt tartó dinamikus raktározó és kiszolgáló rendszereket fejleszt, gyárt és tart karban. Az új helytakarékos tárolómegoldások ideálisak a kisebb és könnyebb áruk számára, amelyekhez gyorsan kell hozzáférni. A németországi Baden-Württemberg tartományban található eislingeni székhelyű Intertex vállalat termékválasztéka ott kezdődik, ahol a Kardexé végződik: nehéz és terjedelmes tételek mozgatása, amelyek súlya a TowerMat tárolólift esetében akár 5000 kg is lehet.

 

Szinergiahatások a megoldások széles körében

 

A Kardex Remstar 2008 óta elsősorban Németországban szállított Intertex készülékeket hosszú elemek, fémlemezek, szerszámok, raklapok és rácsos konténerek tárolására. 2015-től kezdve nemzetközi piacokkal bővül az üzleti modell, amelynek keretében főként Közép-, Délnyugat- és Északkelet-Európára, valamint az Egyesült Államokra összpontosít a vállalat. A két intralogisztikai szolgáltató együttes tapasztalata szinergiahatásokat hoz létre. Az Intertex nagy teherbírású megoldásaival a Kardex Remstar a piacon egyedülállóan széles körű termékválasztékot kínálhat. Az ügyfelek így egy kézből rendelhetnek meg minden megoldást, amire szükségük van, míg az Intertex kiaknázhatja a partnere nemzetközi értékesítési hálózatából fakadó előnyöket. A két vállalat a tervek szerint előre meghatározott alkalmazások formájában testre szabott megoldásokat kínál majd a gépgyártásban, valamint az autóipari és az elektronikai ágazatban tevékenykedő ügyfeleknek nagyméretű fémlemezek, nehéz szerszámok, hosszú csövek, abroncsok és kábeldobok tárolására. A Kardex Remstar ezáltal bővíteni szeretné termékkínálatát.


Supply Chain Monitor címlapcikk - 2014 december

Azonos szemléletmóddal

A Knorr-Bremse budapesti telephelye hatékonyságjavító megoldásainak elismeréseként 2012-ben elnyerte a nemzetközi „Év Gyára” díjat. Az ott kialakított egyedülálló termelési rendszer részét képezik azok a raktári automaták is, amelyeket a Kardex Hungaria Kft. szállított. A két vállalat közötti együttműködésről Kapitány Gáborral, a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. anyaggazdálkodási vezetőjével, és Kónya Gyulával, a Kardex Hungaria Kft. üzletfejlesztési igazgatójával beszélgettünk.

olvasson tovább:
www.scmonitor.hu/cikkek/azonos-szemleletmoddal-20141219

SMD Handling made easy

SMD tekercsek be- illetve kitárolására és visszakeresésére szolgáló alkalmazás

SMD tekercsek be- illetve kitárolására és visszakeresésére szolgáló alkalmazás

Milyen iparágakat szolgálunk ki?

Valamennyi elektronikai és szenzor gyártót, bármilyen iparágban, mint például gépkocsigyártás, légi közlekedés, orvosi technológia, gépészet, információ és kommunikáció, mérés és analízis, automatizálás és folyamattechnológia, villamos energia termelő egységek és komponensek, szenzoros technológia, számítógépek, robot gyártósorok, építőipari és mezőgazdasági gépek, elektromos technológia és elektronika.

 

[több]

Raktári automatizálás: a hatékonyság növelésének egyik kulcsa

A svéd Atlas Copco csoporthoz tartozó Industrial Technique Hungary Kft. pneumatikus kéziszerszámokat gyárt Szigetszentmiklóson, ahol a termelés hatékonyságának fokozása érdekében raktári automatákat állítottak üzembe. A projektről Keszey Balázzsal, a gyár termelési és logisztikai vezetőjével és Kónya Gyulával, a rendszert szállító Kardex Hungária Kft. üzletfejlesztési igazgatójával beszélgettünk. [több]

Power Pick Global

raktárkészlet-kezelő rendszer intra-logisztikai megoldásokhoz.

A Power Pick Global lehetővé teszi a kötegelt kitárolási rendelés feldolgozást annak érdekében, hogy egy kezelő több rendelést is teljesíthessen egyszerre - ezzel jelentősen fokozva a termelékenységet. A több felhasználós kitárolás biztosítja a kitárolási sebesség tovább növeléséhez szükséges rugalmasságot, nagy volumenű megrendelés esetén.

[több]

A BETEGTÁJÉKOZTATÓK HATÉKONY RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSA

A TEVA egyike a világ 25 legnagyobb gyógyszergyártó cégének, piacvezető a globális gyógyszerpiacon. Magyarországon Debrecenben található a TEVA egyik raktár- és csomagoló központja.
Az új raktár- és csomagoló központ tervezése során a szakemberek a raktározási folyamatok felgyorsítását, valamint a rendelkezésre állás optimalizálását tartották szem előtt.
3 db Kardex Remstar Shuttle XP 500 tipusú raktári automatában a gyógyszerekhez tartozó betegtájékoztatókat tároljak. A vertikális liftmodulok 17 méter magasak és tökéletesen illeszkednek az épületbe. Minden emeleten található kiszolgáló nyílás. Így garantálható, hogy a betegtájékoztatók másodpercek alatt a csomagoló állomásokra kerüljenek.
 

 

[több]

Megamat RS 180


Előnyök:

  • “Logicontrol“ az intelligens vezérlés
  • Minimális helyigény – maximális helytakarékosság
  • Energia takarékos meghajtási technológia
  • Magas forgási sebesség
  • Átfogó biztonsági funkciók és ergonomikus kialakítás
  • Moduláris szerkezet
  • Fokozott kigyűjtési pontosság
  • Rövidebb tárolási és pufferelési/készenléti idő

 

[tödd]

Spóroljon időt az automata raktár rendszerekkel

Referenciák
Delorge – Gumiabroncsok hatékony raktározása

Delorge – Gumiabroncsok hatékony raktározása

Belgiumban, Hasselt városában a Delorge autókereskedés két Intermat készüléket használ gumiabroncso...


ENGEL Elektroantriebe – Innovatív tűzvédelemi megoldás motor alkatrészek biztonságos raktározására

ENGEL Elektroantriebe – Innovatív tűzvédelemi megoldás motor alkatrészek biztonságos raktározására

Németországban, az ENGEL Elektroantriebe GmbH profi lja az elektromos hajtástechnológiák fejlesztése...


FEGA & Schmitt – Lassan forgó cikkek gyors szedése 24 órás kiszállításhoz

FEGA & Schmitt – Lassan forgó cikkek gyors szedése 24 órás kiszállításhoz

Az FEGA & Schmitt elektronikai nagykereskedő a Kardex Remstar automata raktárrendszereit használja k...


Kardex Remstar Hírek

100%-osan hibamentes

A Kardex Remstar intralogisztikai megoldásai elektronikai gyártók számára.


Nehéz cikkek könnyű tárolása

Az integrált daru megkönnyíti a nehéz áruk betárolását a raktárrendszerbe


Maximális felhasználói kényelem

A Kardex Remstar bemutatja a dinamikus raktárrendszerek új generációs vezérlését


Vásárok és rendezvények

ITM MACH TOOL 2016

07.06.2016 - 10.06.2016
Location: Posen, PL

More Information: machtool.mtp.com

Österreichischer Logistiktag

07.06.2016 - 08.06.2016
Location: Linz, AT

More Information: www.vnl.com

CIMES 2016

22.06.2016 - 26.06.2016
Location: Beijing, CN

More Information: www.cimes.com